mys med göllet

Har haft mys kväll med fjunis och vi nu gå och lägga oss. Eller kolla på en film .. får se vad pojken vill.
Imorrn vid 12.00 så åker jag och brudarna iväg till Arvika så det blir inga blogg inlägg för min del tills på fredag då jag kommer hem!

Jag kommer ha så jävla kul  :) 

Hinner kanske skriva ett litet farväl inlägg innan jag åker imorrn.

Puss / Henrietta F



Kommer sakna min Tessi flessi


Dåliga på att kommentera.

.. Det är ni minsann. Hmmpf. Den enda som kommenterar är min superbraiga klasskamrat IdaW och hon är våran allra bästa bloggläsare... Nu måste jag erkänna att jag är avundsjuk på Henri som drar till Arvika imorgon. Jag vill ju ooockså, men jobb är jobb och jag är dutti. Jag sitter och lusläser alla resebyråers hemsidor nu och tittar efter sistaminutenresor. JAG tänker inte stanna i Sverige längre än nödvändigt. Mihi.. Så iaf en resa till blir det i sommar. Och då jävlar ska jag inte bli sjuk utan då ska det bli sol sol sooool.

Ska strax åka till pappa som är snäll nog att komma och hämta mig hos mammi. Har ju fortf. resväskan och den är inte uppackad. DÅLIG är jag, men jag har varit allt för trött. Datorn är trasig hos pappa och därför behövs den lämnas in idag. Men jag har övertalat pappa till att låta mig lägga in alla bilder först .. Så att ni får se dem. nu har ni ju väntat snällt i några dagar så. De kommer, de kommer.

(Vi var på utflykt)
PussPuss / Fridah<3

Glad Henrie

Wohoo..
För det första är jag jävligt taggad till Arvika Festivalen. Va precis hos Anna och planerade packning mm.. Kommer bli förbannad kul, men samtidigt så undrar jag hur det ska gå för oss tjejer på en festival.. ? Det är inte någon direkt som är speciellt festivalig av oss, eller vissa mer än andra, men seriöst.. Jag?? Äh,  Emos är ju sånna jag brukar hänga med i vanliga fall så jag kommer väl passa rätt bra in där... hihi

Men nåt som fick mig ännu mer taggad var idag i bilen när mamma började disskutera resor nu framöver. Vi tänkte ju åka utomlands mot slutet av sommarn, men tror vi skippar det och njuter av den förhoppningsvis varma svenska sommaren. Men sen på höstloven brukar vi alltid åka ut och resa med familjen Wenneberg och i år funderar vi på Sydafrika och åka på safari och sånt häftigt. Hon nämnde också att de nu bokat Zermatt resan på sportlovet med familjen Wennerberg där också, och det var så sjukt kul förra året och kommer bli det nästa år med. Wiiiiee.. Och den tredje grejjen hon nämnde var att vi kanske ska åka till New York (med fam. Wenneberg) på påsklovet. Fatta najs! Nu ville jag bara sukta er och mig själv lite.. får hoppas att resorna blir av bara! Fast det är ju ifs ett tag kvar.. Men va tvungen att drömma mig bort ett tag eftersom jag är så avis på fridah som varit i Greklandet....






Men nu ska jag sussa.. ska nämligen vara duktig och jobba imorrn. Tagga!

Puss / Henrietta <3



Wenneberg vs Fromholtz , Saknar dig cissi

Trött, sliten, sjuk...

Jag ska strax gå och lägga mig, är så fruktansvärt trött verkligen. Förhoppningsvis kommer alla bilder imorgon. Men jag väljer att inte berätta mer om Kreta innan dess för alla vill ju se bilder, och utan bilder blir det bara långa torra inlägg utan något alls... Så jag berättar mer sen.

Hemresan gick iallafall bra, tack gode gud. Dagen efter vi åkte vid samma tid lyfte ett plan från Chania. Enda skillnaden var att det planet fick nödlanda i Aten för att det var någe fel på det. Tack..... för att det inte var vi som åkte dagen efter.. När vi kom tillbaka till Sverige fick vi ta Arlanda Express till centralen och där käkade vi Macedonalds och efter det lämnade dem andra mig. Där satt jag själv, helt övergiven. HAHA.. not. Jag väntade på McDreamy som skulle möta upp mig lite senare. Umgicks med honom en stund och tog sedan tåget hem till linkan igen,... En rätt bra dag kan man sammafatta det med. Vi slapp krascha planet liksom. tack..



PussPuss/Fridah<3

Mysig dag på landet

Kom precis hem från landet. Har varit ute och myst med mina pärisar och även städat och fixat i mitt lilla hus.




bild på mina tavlor, de e söta



Kolla så fint jag städade i mitt rum



Vi käka röödagubbar, ganska najs



En fin flagga med mitt efternamn på ?




städade vardagsrummet också.. jag är duktig hej




pappa klipper gräs och drar till med spännis posen.. lyckas dock inge vidare! Puss på han


Och nu har jag varit trååk som inte tagit en enda bild på mig själv.. Men hade ju fullt upp med städningen förstår ni. Så jag bjuder på en bild från fotograferingen för ganska länge sen nu..




Nu ska jag dra till Anna och planera Arvika.. Woho!

Puss / Henrietta

Måndagen på Kreta.

Under söndagen på Kreta hände det inget speciellt, vi myste på stranden, kikade runt lite osvosv.. Det är liksom ganska onödigt att sitta och berätta om det.. Så jag hoppar till måndagen istället.. Då fick jag uppleva det vackraste i hela mitt liv.

Det var så att vi bestämde oss för att göra en utflykt, och den skulle därmed gå till Elafonissi, (också kallat Europas Maldiverna) och nu i efterhand förstår jag varför. Jag är fortfarande stum och det känns fortfarande som om jag drömmer när jag tänker på det. Vi fick gå upp tidigt och köpa vatten och bröd.. Vi köpte bokstavligt talat vatten och bröd och det kändes stört ... tänk om man var tvungen att leva på det liksom? .. Vi satte oss iallafall på bussen som Apollo hade anordnat. Resan skulle ta cirka 1h 15 min med ett stopp i en grotta som var sjukt vacker. Vi anlände vid Elafonissi klockan 11.30 ungefär, om jag inte minns fel. Och.. därnere var det en anann klimatzon, så vi hamnade helt plötsligt i en subtropisk klimatzon och det var starka vindar men.. jaa, fortfarande varma...

Den här stranden då, när vi närmade oss så spärrade vi alla upp ögonen och verkligen undrade vart vi hade hamnat? hade vi tagit ett jetplan till just Maldiverna.. det var ungefär så det såg ut.. Stumma som vi var gick vi sakta ner emot vattnet och solstolarna... slängde av oss kläderna och ramlade i vattnet som om vi var små sköldpaddor som inte stet vatten på år och dagar. (Bussresan var ju inte direkt den mest avslappnande i dem där höga bergen).. Vatnet var ganska kallt, men what the fuck? jag var i himmelriket och tänkte inte på det... Simglasögongoggelse åkte på och jag såg faktiskt en liten minifisk... Tur att inte Zär var i vattnet för hon hade väl flippat, precis som sista kvällen (men det kommer i senare inlägg).... Vi njöt och njöt hela dagen , simmade runt och bara ... jaa, njöt... mer gjorde vi inte. Jo, drack lite cola.

Denna stranden går inte beskriva med ord, ELLER de 2487346 bilderna jag tog heller, det MÅSTE upplevas. Men för er som inte har varit där än, så ska ni få se det på bild.... mums! Ska springa och äta lite nu.... Pusspuss / fridah





Gårkvällens klädsel

Jag och Fridah hade mys kväll igår, vi va och käkade på kikko bar först (med min pojkvän) sen gick vi till steves och tog en kaffedrink. Gaanska najs.. Därefter gick vi en mysig prommis och blev uppraggade av ett gäng skåningar, höhö.  Jani och jag har bråttom för mammsen och pappsen ska snart hämta mig och vi ska åka ut till landet. Så slänger in 2 bilder på gårdagens klädsel.

 Här är en rätt okoncentrerad outfit bild på mig:



  Jacka - Odd Molly
tishaa - Cheap Monday
Jeans - Replay



Jacka - Hm
Väska - Farmors
Linne - Gina
Shorts - Hm
Skor - Intersport


Puss sålänge  /  HENRIE och en trött fridah som ligger och latar sig i min säng.


Lördagen på Kreta.

Det blir mycket Kreta nu ett tag men det är för att ni får ett tresidigt långt inlägg utan bilder annars. Och det blir ju ännu mer tråkigt.. Så nu tänkte jag berätta om lördagen.. (Roligaste kvällen enligt mig). GRYM!

Dagen började med att vi glassade på stranden med hur mycket dricksvatten som helst. Jag är så jäkla känslig för solen ibland och vatten behvöer vi alla, det behöver man inte vara någon Einstein för att räkna ut liksom? Havet var underbart och helt ljummet med mysiga vågor som jag älskade.  Vi tänkte flera gånger på vågmaskinen i Simhallen (i lkpg) och bara undrade när dem skulle försvinna... men nej, detta var en vågmaskin dygnet runt? haha.. Det jag fick akta mig för var undervattensströmmar som det fanns alldeles för mycket av... Under två dagar (två dagar senare i veckan) så var det fyra personer som drunknade.. på två dagar. Fattar ni? Det är liksom... fyra personer som förmodligen betyder något för några... gud... dem hade ungefär en eller två stycken livvakter på en 2 km lång strand.. Stört!

Efter en dag på stranden och en rödnosig näsa kilade vi hem, duschade och bara slappade.. Tjejerna började föra lite och jag började tagga till. Vi skulle ju ha en riktig utgång. En fet jäkla utgång. Och minsann, det blev det. Helt stört kul och alla människor vi mötte var ju bara för grymma! Dem kom att bli dem vi umgicks med resten av veckan också. Och det ångrar jag inte. Vi drog oss till ett ställe som jag berätta om (SPLENDID) och där fick vi oss varsin välkomstdrink och satte oss och hade det trevligt innan vi började komma i kontakt med några finländare och norrmän. Mums ja. Sjukt trevliga människor och jag har aldrig pratat så mycket norska som denna veckan. Jag pratar praktiskt taget flytande norska, hahahah.. En bartender på Eclipse trodde t.o.m att jag var norska tills jag berätta att jag var från Sverige. MM ja, lite förvånad blev hon iallafall.

Vi stötte även denna kvällen på André och Mackan, två grymma killar fårn Stockholm. Stört sköna och .., jaaa, dem lär vi se mer av! Vi drack och hade det trevligt.. Försökte dansa (så gott det gick bland alla grekalbaner). Men kul hade vi! Efter en grymt lyckad kväll på Splendid så gick jag och Zarah vidare till Eclipse (varför vet jag inte, det bara blev så?).. Ana och Sara gick hem vid 3-4 någonting och Zär och jag fortsatte träffa asmycket skönt folk som höll oss vakna hela natten på klubben. När vi skulle röra oss hemmåt (inte trötta alls?) så satt vi utanför Eclipse och några norrmän och ngåra tjejer käkade pannkakor? Vi tittade på klockan och insåg att den redan slagit halv sju ... hoppsan tänkte vi och först då insåg vi att solen hade gått upp? Sjukt värd kväll och den vill jag ha tillbaka!!

Pusspuss / Fridah<3


JJ Ryan - Hear me now


Min favoritlåt med min brors band.

JAG LEVER. Fredagen på Kreta.

JAG ÄR TILLBAKA PEOPLE! Inte direkt brun men vafan gör det om hundra år? (blev sjuk) Vädret var sjuuuukt stört varmt och jag .. jag är helt stum. Jag vill bara tillbaka.... ni vet när man var liten så längtade man efter sin födelsedag, nu längtar jag tills jag får åka dit igen. Jag fick jobb på ett ställe, och Zär på ett annat, .. jag vet inte hur hon ska göra men om jag fortfarande känner för det så blir det Grekland nästa sommar.. Nu saknade jag mammsingen för mycket! haha.. töntig är jag, jag längtade verkligen ihjäl mig... Första , andra och tredje dagen gick fint, men sedan blev jag sjuk, (fråga mig inte vad det var, men sjuk som en gnu blev jag, och sooov gjorde jag mestadels då).. men så jävla värt,.. Som sagt, när jag blev sjukling så saknade jag mamma, då ville jag bara vara hemma i Sverige och ha mammsi som pysslade om mig. ååh..

Jag vet inte hur jag ska berätta om resan, eller om ni vill att jag ska vänta tills jag kan visa bilderna (för jag har tagit minst 200 st bilder, mest åt IdaW eftersom jag alltid lovat dig darling.). men jag kan berätta om dagarna och det nu, men bildspel kommer senare om någon/några dagar! .. Blir bra.

Fredagen:
Vi anlände på Kreta klockan 12.00 ungefär, när planet öppnades och vi satte foten på ön , alltså, värmen slog till mig i ansitket och först då insåg jag att vädret inte skulle bli något problem. Haha... Som om jag oroat mig innan.. Vi fick skjuts av Apollo till hotellet som låg så jääävla bra, mitttttt i stan , och 100 m från stranden typ.. Rummet var grymt, helt asstooort och världens största mysiga terass.. Poolerna var underbara och grannarna var en barnfamilj med två barn som var typ 5 och 8 år. Helt underbara ! Man kunde komma hem sent på natten och dem dagen efter bara "var det fest igår? hade ni roooligt?!" (med kul dialekt).. Jaa, grymma!

Vi slängde av oss våran packning , bytte om och sprang ner på stranden, badade lite och bara kände av grekstämningen. Vissa greker är verkligen .. wow.. medans andra (dem flesta) bara beter sig helt äckligt och snuskigt så man bara vill SPOTTA på dem. Usch för vissa... Senare gick vi hem, duschade pch bara gjorde oss iordning lite,... vi handlade mat och frukter osvosv.. Sedan letade vi reda på en resturang, .. där behvöer man inte leta länge folk! Överallt, OCH SÅ BILLIGT.. jag blev helt sönderchockad varje gång. vi köpte 4 stycken rätter, med sjukt mycket mat, plus 3 st öl, och en cola till mig, för 340 kr.. VARJE GÅNG... typ.. wow. ! Jaja. alla var supertrötta man jag och Zär ville iallafall ta en liten promenad och sådär nu när vi äntligen var där.. Så Ana och Sara gick och la sig medans jag och Zarah tog en promenix.. Vi hamnade på en sportbar med astrevligt folk och kollade fotbollen. Wiiie... drack min första paraplydrink för resan (blev några styckenunder veckan, haha) ,. Pina Colada , mumsigt.... och vi bara njöt över att vara där. Nu när jag skriver detta känns det som om det var sjukt längesen.. Jag vill tillbaka.. Vi tog oss iaf vidare därifrån och var påväg hem, eftersom vi skulle upp på stranden dagen efter..  

Hur bra gick det? inte så himla... Vi gick förbi en annan bar som heter Eclipse,,.. vi tänkte att det var lika bra att kolla in det som fanns medans vi hade chansen.. Annars kanske vi missade bästa sätllet liksom. Vi gick dit, delade på en drink eftersom vi skulle hem.. Samtalade lite med bartendrarna som var svenskar och bara fortfarande njöt över att vara där.. det gjorde vi nog mest hela veckan... det var underbart!  

Som sagt, det hände inte så himla mycket första kvällen eftersom vi var så trötta, men resten av veckan var mer händelserik. Jag tänkte att jag tar en dag i varje inlägg istället.. för jag orkar inte berätta allt på samma gång.... och finns inga bilder än heller så det är inte så roligt att bara läsa ju... mihi.
 
Måste bara tillläga att många greker är ruskigt äckliga...
Speciellt många på ett ställe som heter SPLENDID. Det är en klubb därnere som bartendrarna är assköna och underbara, medans folket (alla utom skandinaverna) är förbannat äckliga. Men visst, gillar man albaner som kladdar (vissa gör tydligen det om man kollar in bloggvärlden;D ) så gillar man dansgolvet på Splendid. Men nej, själva dansgolvet där är inget för mig. Man får bara horrykte och det är ju inget roligt.... uscha. Jag såg faktiskt en svensk brud , som dansade på bardisken någon dag innan vi åkte hem, och trodde den var guds gåva till mänskligheten, men det såg bara billigt ut... Men jaa, det var så jävla roligt därnere...

Fler dagar kommer, det vet ni! Nu är jag tillbaka iallafall!
(hittade några bilder från mobilen)
(skulle jag gifta mig med en grek skulle detta vara han.. Halvgrek/halvkanadensare. mums)


(Mackan, Jag, Sara och André)

Pusspuss / Fridah <3

sliter

Oj, segt här på bloggen.
Va med Nanna och fikade hela kvällen igår, super mys. Satt mest och diskuterade om Arvika. Jag Nanna och märtha är ju "upptagna tältet" medans elin&companiets tält är "singeltältet".. Skönt att slippa sova med singlarna, då skulle det bli för livat om nättarna, höhö!
Meeen...


nu jobbar jag... Skriver ett litet inlägg när jag kommer hem !

Pusss / Henrie som är flitig

Godmorgooon!

Vakna precis upp, så sitter här rätt nyvaken.. Varför jag går upp såhär tidigt är för att jag ska till jobbet. Expert jobbar jag på för dem som inte vet. Kom gärna in och hälsa på, det uppskattas!
Liseberg va iallfall riktigt värt igår. Eller man känner väl att man börjar växa ifrån det, men seriöst... Balder. Hur rolig är inte den? woho.. värdaste grejjen på hela Liseberg om inte juke box ligger på delad etta också. Men dagen innehöll mycket garv.. så en jäkla magkramp nu. 
Och vet ni?? Jag vann massa center grejjer, gööött! Jag och Adam körde på massa olika hjul precis innan vi skulle åka för att vi va hungriga. Men vi vann aldrig nåt så till sist tog jag 12 nummer av 20 och då vann jag  ;) kul för mig!
 tack för en rolig dag världens bästa tjejer!

Bilder  + Videoblogg (Dagensmåltider) kommer senare, för nu blire jobbet !



Nannis and me

 / Henrietta


Nu drar jag till Gööötet



Nu är man vaken dårå.. Och ska göra lite macka och shit nu. Duktig som går upp så här tidigt tycker jag. Tessan och jag hade en mycket mysig natt ska jag tillägga, hon låg och snuffsa mig i örat hela natten. Kan man inte motstå.. mums
Ha en bra dag , för det ska jag ha!



Puss babes / Frompa gäddan henrie Fromholtz

Bonnkapelle

Glömde bort o lägga in filmen från avslutnings dagen på Bonnkapället , för er som inte vet spelar de fulla och bär väldigt trashiga kläder och är allmänt sköna bara. Höjjer stämningen rejält på fester! Det är precis innan faddrarnas utspring.. Och i filmen ser ni också mina vänner Tora och Märtha.




Väldigt onödig film, men för jag inte hade något bättre för mig. Kan inte sova ..

<3 / Henrie

Liseberg imorrn då

Yes imorrn bär det av till Liseberg med ett stort gäng på 18 pers, jag och Kajsa som fått ringa och kuckla och beställt åt alla, duktiga tjejer!  Va där för 2 år sedan senast, ska bli riktigt kul faktiskt! Kanske hinner ta en ruda i Göteborgs stad också.. vem vet? Så himla mysig stad jue.

Har Therese här nu och vi va och shoppa frukost till bussresan förut med Amanda, köpte 3 chips påsar, en papelsiin, ett äpple, baguette, en drickyougurt och en festis.. Ja, ni hörde : äter som en man som jag sa. Närå.. allt det äter jag nog inte upp, men man blir ju faktiskt hungrig på en buss. Jag och Therese tänkte också ladda upp med några visor i ett sånghäfte till alla,höhö. Hur typiskt är inte det oss? ja ni som känner oss blir nog inte förvånade. Våran humor alltså...

När vi kom hem ganska nyss så KÄKADE VI. Ja ni hörde rätt, vi käka.
och nu du idaw så kommer en bild på min kvälls måltid. Blev en ganska lätt rätt bara macka, tzatziki och pålägg. mums ibland vill jag lova!



 

Ser rätt tamt ut, men tog ju en till macka såklart!






Therese fick för sig att mysa med häcken lite påväg till hemköp..



Och jag myste med min gamla klasströjja, den e sköön



Mamma kom farande ..

En händelserik promenad till Hemköp vill jag lova.


Nu ska vi sova och ladda till Liseberg.

Pusspuss /
Henrietta som saknar sin grekfridah

bild spel, woho

Jag och mina bildspel alltså , här kommer ett från idag!



Påväg till jobbet i en ful mössa för att få frillan att lägga sig..



Kolla, jag kan verkligen inte ha naglack.. biter av det direkt och så är det små flisor kvar. schnyggt!



Dagens tygtrasor:

  • sjal - Seventy
  • jacka - Jc
  • armband - av nån liten gubbe på Mauritius
  • Väska - Mulberry
  • chinos - Monki
  • vitt linne - Monki



Idaw tycker att jag borde börja lägga in bilder på vad jag äter och jag tycker det är en lysande idé. Detta åt jag när jag kom hem från jobbet : Persikohalvor och grädde (orkade inte vispa den, men grädde som grädde)



första ego bild på 100 år,  wohoo!



nån som diggar höga chinos? Jag passar inte it.. suck!


Nu kom elin och tessan..

PUSSS  / HENRIE



Tisdag

Yes sista halv timman på jobbet gick bra! Men nuu är jag hemma och sitter ner i min "sköna" datastol och vilar benen. Det var efterlängtat vill jag lova!

Okey , till bion igår. GRYYM! Bästa filmen jag sätt på länge. Enligt mig var det en redig Feel good film. Man blev så jäkla glad, eller iallfall jag. Resten i salongen om man räknar bort mig satt och stor böla..   why? Jag tyckte bara den va skön och älska när de 4 är tillsammans eller är på stan, what ever.. och man bara ser hur jävla härligt liv dem har !!  och de "sorgliga" grejjerna i filmen visste man ju skulle lösa sig. Näe men varför den va grym va för att det var en intressant handling( not, jävligt tjejig men jag gillar det) och alla snygga kläder, ge mig nu! Okey, Carrie har lite specchaal stil, inte nåt man skulle kunna ha här i lilla Linköping direkt men om jag skulle bo i New York skulle jag köpa hennes garderob. :) Och hennes hår kan jag ju också ta!

Om du inte sett den , Se den NUUU!  du kommer älska den.



Okey inte de snyggaste outfitsen ifrån filmen, men carrie hur som helst!



Elin och Anna sitter redo för en grym film!



Jag och Roine sitter laddade med godispåsen (såklart) i högsta hugg!

Ja, lite om Bion..

Puss / HENRY

jobb...

Sov hos gullis igår efter bion. Hade planerat det för mig själv först , men trodde han skulle jobba så jag höll tyst om min önskan, hhihi.. Men när jag kom dit och skulle säga hej så fick man ju erbjudandet att sova där, wohoo! Ganska mys, fast jag blev himla trött direkt och var inte särskilt rolig, höhö.. Sorry bördi!
Så det är min ursäkt för att jag inte skrev något mer inlägg igår eftersom jag hade lovat att skriva ett kort omdömme om filmen som jag såg igår, Sex and the city!!! GRRYM kan jag säga, men berättar mer när jag kommer hem. För är nämligen och jobbar nu. Fick precis beröm av pappsen, han sa att jag var über trevlig mot alla även fast jag har ont i mina ben, och det är inte lätt vill jag lova. Vill helst sitta och tjuta med en subway macka i handen. mina ben avlider..
Jag har städat vid disken idag också och det var jäkligt stökigt så cred till mig själv!

Men nu måste jag jobba vidare, slutar ändå om en halv timma !




Mörtis och jag på midsommar, har ju inga andra bilder här på Expert, så denna är finis!

PUSSHENRIE

BIOO

Woho , nu drar jag och ser Sex and the City, blir gryyymt !

Uppdaterar när jag är hemma.

PUSSPUSS / Henrie


helt otrolig

Jaa.. Det blev svull ändå. Trodde inte jag skulle hinna det och hade också lovat mig själv att lägga ner med svullet. Jag dör på mig själv. Kan jag sluta äta som en man?
Det blev en Subway, Haha.. Det kan inte Fridah äta nu när hon är i Greklandet. (hoppas hon lyckats ragga upp en snygg grek btw) Redigt gott vare iallfall. Fick en kommentar från Idaw i tidigare inlägget om att jag borde lägga upp bilder på min goda mat, höhö! Tyvärr så tog jag inte någon bild på min grymma subbis macka.. :/ Hoppas du står ut ida, kommer bild nästa gång jag ska äta, höhö!

Nu ska jag hem ifrån jobbet!


PUSS ! /  Henrie


duktig tjej

Woho, vem är duktig som jobbar idag då? jo jaag ! Cred till mig! (vetifan hur man stavar)  
Står och försöker sälja en kamra.... höhö näedå. Så haj på sånna grejjer är jag faktiskt inte. Men kan faktiskt framkalla bilder och sälja mp3s och typ ramar och sån skit, det är väl ändå lite duktigt ? Kan iallfall säga att det blir torrt på svull fronten idag. Ska stå och jobba hela dagen och då blir det nån lunch som man får trycka i sig snabbt och sen blir det att äta när jag kommer hem. LÄNGTAR! Jag har insett, kanske ni med har. Att jag äter heeela tiden. Igentligen borde jag nog väga 100 kg. Får se när den dagen kommer, men det kommer den säkert att göra snart, höhö..

Men nu måste jag jobba vidare, pappsen slängde en lite halv sur blick på mig nyss när han såg att jag stog helt inne i datorn.. Fy på mig


Men PUSS sålänge! / HENRIE


jag är ointressant idag

Jaaa. Segaste dagen på länge! Vaknade med mysis och vi stekte ägg.. Therese kom därefter och vi började leta igenommassa skolkataloger till en grej ( Hemlis, tiihi)  hoppas det blir som vi tänkt oss bara för idag har vi lagt ner tid på det. Nee tyst med mig nu, snart kommer jag ju avslöja!
Säger sig självt om tessan kommer hit, då blire jag och hon och lite svull. Men det är aldrig fel.
Fast har även varit en lite hektisk dag för mig eftersom jag varit tvungen att ringa runt till 100 pers och kollat om de ska med till Liseberg på Onsdag, måste nämligen fylla upp en del av en buss annars sätter de inte till en extra buss och då blir det inget Liseberg... Sak samma som om ni skulle bry er. Haha, jag är allt ointressant ibland. Har faktiskt inte något super intressant att berätta idag. Jo..  Vi har haft tjejmys här ikväll. Lagade grym mat och gjorde chokladpuddig ( bra Henrietta du fortsätter i rätt spår "du blir vad du äter" nästa ) Därefter blev det Buzz turnering, alltså ett tevespel för den som inte har kollen.. Najsig kväll tjejer!

Men nu saknar elin mig, hon vill att jag ska komma och pussa&krama henne Hihi. (försök att få Linus avundsjuk, lyckas inget vidare.. )




Puss på Elin och Tora som jag lekt lite med idag, mjau!

PUSS /  Henrietta

ps. fridah, vi vill ha ett tecken på att du lever!

Mysis kväll älskling

Nu är jag Piggare iallfall :) Älsklingen kom hit förut och vi satt först och kollade på Ariel, va ju ett tag sen man gjorde det. Handlade om någon ond liten rocka som skulle ta henne till fånga, men det löste sig för henne till slut. Den får 5 av 5 toasts!
Vi gick sen ner och handlade och ingen av oss kunde komma på vad vi skulle äta för mat men efter många om och men så valde vi att köpa grejjer och laga Taco (mitt beslut , så nästa gång får du välja göllet)
MUMS! Så nu sitter jag här mätt som en ko, men världens mest uppsvällda mage. Känns sådär halv kul när man ligger och kollar på film och känner hur kroppen trycks ner i soffan av all mat som ligger i magen.... buhu!
O nu är lillen hemma och hälsar på sin katt för den saknade han lite tror jag och på tillbaka vägen till mig ska han köpa glass till våran fruktsallad som vi gjort.... fy detta kommer sluta illa. Blir nog att gå med i "Du blir vad du äter" om jag ska fortsättta såhär.
Skärpning Henrietta!

Midsommar - Trots regnet hade jag riktigt trevligt med både bästa vänner och nytt folk. Lite bilder :




Tack för en underbar dag hörrni !






Vad hade Henrie på sig idag då?
jo...

- Klänning/Linne från oddmolly



PUSS HENRIIE

Tjoho!

Nu är man hemma från midsommarfirandet ute på landet. Tora sitter här brevid och vi tänkte sätta på en rulle innan Linus kommer hit. Heelt döda är vi kan man säga. Även fast det inte var världens mest livade partaj igår. Men man blir trött ute i naturen.. Spelat 2 spel idag också och då blir man ju inte piggast i världen direkt.. Menmen, får rycka upp mig framåt kvällen.

Skriver sen Babes!

PUSS

ps. fridah ligger i en solstol med parasoll eftersom det regnar så mycket i Grekland nu.. Hoppas du har en trevlig resa din jävel!



Jag och Tora för någon Timma sen vid busshållplatsen ute vid Fjälla.
(Ser ut som mitt ben är böjt men missbildad bild bara...)


Midsommar

Ja , vaknade precis upp brevid en flåsande Märtha haha. Hon är väldigt söt när hon sover!
Hon hoppade precis in i dushen och det ska jag med snart göra. Sen blire att packa väskan och glida ut till landet. Mysigt!

Skulle bara gå in och skriva ett litet kort inlägg innan jag åker. För nåt mer inlägg idag blire nog inte!
Men imorrn så kanske det kommer lite midsommar bilder :) Woho! Vet ju att Idaw gillar bilder iallfall, höhö



Puss /  HENRIE

Mysis kväll.

Nu är Fridah påväg till Grekland om hon inte redan är framme? Inte någon koll på vilken tid hon skulle åka. Så jäkla avis men kan ju säga att jag och Tessan (och om fler vill hänka) ska ta en sista minuten mot sommarens slut och komma som negrer tillbaka till skolan! Det är gaanska så värt också må jag säga!

Kvällen har varit myys. Linkis, min pojkvän för dem som inte vet kom hit och vi kollade massa extremt FULA bilder och annat på mig från småtting tiden. Kan va rätt kul för mig som inte sett bilderna på åratal.

En gammal dikt från Elin som är uppsatt på väggen från 5an typ :

En vän är nån man litar på, en vän finns alltid där.
En vän behåller hemlisar och så, det är nån man håller kär.
Visst kan man ha många vänner, men nån är kanske 1:a.
Och om nån frågar mig så svarar jag HENRIETTA!

Sjukt sweet bestfriend man har då, en jäkla poet. Woho

Märtha kom sen och vi tre har ikväll tjockat med hamburgare, jordgubbar, blåbärspaj och vanlijsås samtidigt som vi spelat tevespel. Blev att spela Buzz för att det är det enda som jag och Märtha förstår oss på.. Linus ville igentligen köra Tennis spelet, men jag skulle bara utklassat honom. Sorry babe! Blev många sura miner under buzzspelets gång hur som helst och en viss person som heter Linus var en extremt dålig förlorare och var väldans sur ett tag. Höhö, kul hade vi iallfall men nog snackat om vårat tevespelande...

Nu blire o lägga sig o mysa i sängen med Mörten och kolla på Mean Girls..

Men först lite bilder på mig och street dollz i trädgårdsfreningen som Petter tog:







Men nu är jag tröttis, sleep tight !  PUSS /  HENRIE


Byye fridah , dra till ditt jäkla grekland

Haha, guud vilket roligt skämt fridah! Jag ska allt se till att solen kikar fram här hemma i sverige också, om den inte gör det blir det fasen solariet så jag inte är blekare än fridah när hon kommer hem från jäkla grekland.
Är dock lite avis på bruden att hon får fira midsommar med sol, får ju aldrig vi i gråa, kalla Sverige...
Najs med midsommar hur som helst tycker jag. God mat, röjj och najjs umgänge så är jag nöjd! Jag, Tora och Märtha åker ut till mitt land imorrn och myser hela dagen fram tills klockan 4 då vi ska ta oss bort med båt till John och companiet. Har inte bestämt allt för mycket, men ska grilla och ha mys till en början iallfall sen blir det bara o röjja.
   :D

I måndags åkte mina systrar till Gransnäs konfirmation men har inte märkt av att de varit borta försen nu.. Helt tomt hemma. Ingen att sjunga singstar med, ingen att dansa i badrummet med eller jaa bara ha nära sig. Buhu, i 3 veckor också. Men ska försöka utnyttja tiden utan dem på bästa sätt, ta ut massa kompisar till landet, åka skoter och strunta i att städa i mitt rum (min syster har städmani eller vad man säger). Så blir skönt att va utan de ett tag iallfall!



systrarna Fromholtz

Får Tacka Sanna och Tora för en super mysig hel dag också. Blev en lunch på Ming.. magen blev helt proppfull och jag fick gå med uppknäppta brallz på stan efter. Kändes bra!  Ajja.

Nu blir uppdatera Maaassa bilder på bdb  / HENRIIE

jag tror att jag kommer frysa ihjäl, ;/

Brrrr, det är verkligen svinkallt i Grekland, varför vale vi JUST den här veckan? Gaaah, det är pissdåligt väder och jag kommer ju dö av kylan... Blääää.. HAHAH NOT. förlåt, men jag kollade vädret nu, och jag är så jävla känslig för värme, blir arg och lättirriterad så lätt när de är varmt.. så detta blir nog kul. Älskar väärmen iof.... wiiie.



(förlåt).. var tvungen att visa er prognosen :$.. 
Och till Hedda som frågade, vi ska till Kreta - Platanias, i en vecka.


Puss!

Vilka är ni VS Grekland

När jag är i Grekland vill jag ha en massssa kommentarer att läsa när jag kommer hem,. Kom ihåg det och kommentera som om ni aldrig har gjort något annat. Nu sitter jag här och lyssnar genom Neverstores skiva "Heroes wanted" .. jag brukar inte lyssna på sånt här, men deras skiva är riktigt bra faktiskt... Plus att den är signerad och då måste jag ju iaf lyssna genom den, (jag vann den nämligen). Resfebern börjar sätta sig in lite smått... vi får väl se. Allt går nog jättebra, .. kul att jag kom på att jag behöver ha med mig handduk NU... nu och inte sen.. Visst det går att köpa, men vem fan glömmer en handduk? :p (HUR FAN STAVAS HANDDUK? ... NU FICK JAG HJÄRNSLÄPP)

Men people, även om ni inte vill kommentera inläggen.. Jaa, då kan ni iallafall svara på frågan i inlägget därnere.
Klicka här, "Vilka är ni?"


Xoxo / Fridah <3


UPDATE: Hneriettas pappa ringde nyss och sa att kameran finns på Expert nu, (har ju varit på lagning), så jag fåååår den innan Grekland, åååhgud va glad jag äääär! ÅÅH! Min egna kamera.... jaaaaa.. Tack Henris pappa.

Men älskling då!

Såg att Henrietta satte mig på efterlysning igår. Förlåt ... jag var faktiskt påväg till brunskog :o men fick stopp i benen, och en puss av någon... Haha.. Jag lever iallfall, och det är huvudsaken. Nu är jag dock skittrött, sprungit på stan sedan klockan 12 och gjort en massa ärenden (gud va det låter vuxet?)... Jag köpte peeling, kamera , väskan fixades och allt sånt där, ... ni vet, smånödvändiga saker som kan behövas imorgon. Jag börjar bli nervös nu, vi fyra tjejer har insett att vi alla är småsjuka, Zär har lätt hjärnskakning, Ana är förkyld, Sara likaså och jag mår bara fruktansvärt illa?! jaja. men mitt beror nog på resfeber..

Måste tillägga det att Zarah är nog den som tänker på mest,. hon köpte t.o.m Diarrétabletter idag, förstår ni då? Hon tänker på allt!! Visst Sara tänkte på kylväska, men vafan tänkte jag på?.... ÖÖH? Jag-måste-ha-med-mig-fyra-st-bikinis!? ... Jag har minsann annat att tänka på... Jag har fär fasiken köpt hawaiian tropic, (Som zarah iiinte får använda , då blir hon så förfärligt brun och jag vet att hon kommer använda den i smyg den jäkeln. men det får jag ta, för jag ska HA SÅ SJUKT KUL!!) Jag antar att jag är vaken av en anledning - för att jag ska kunna sova länge imorrn och få morgondagen att gå snabbt. Pappa skjutsar mig till Zär efter jobbet, runt 17.00 någongång, och då ska vi ha girlsnight , måla tånaglar, hahahahahah... jaa, men göra tjejsaker och prata om killar. Vi får väl se...

Hörrni, jag ska försöka blogga lite därnere, men jag kan inte lova någonting. Hmmpf... Jag ska FÖRSÖKA sa jag! Nu ska jag lägga mig och kolla lite Criminal Minds och sedan sova, (PÅ SOFFAN) idag, det är så galet skönt...


PussPusssssss people. <3 / Fridah
(P.S Vad som skrivs i bloggen är min och Henriettas ensak, om vissa stör sig på att jag skriver om diarrétabletter, så... jaa, gör det, för detta är våran blogg, inte eran... på det viset är det!)

Onsdag

Fridah? är du bortrövad? Vad hände igår... haha

Igår va det partaj, Fridah skulle hängt med men något hände kanske när du träffade mc dreamy eller vad du kallar grabben  ;) Ajja, du borde ringa blir för fasiken orolig!

Men det var rätt trevligt igår. Jag och mina tjejer chillade lite innan vid "scandic beachen" , woho! Alla hade föräldrar hemma så det fick funka!
Drog senare till Brunskogs place och röjjde golvet. Haha.. Va rätt segt men alltid kul med mina brudar! Hade hyffsat kul åt en viss grabb också. " - Fromholtz, du är ju the daaance queen" den fina kommentaren fick jag av han,höhö!



Tröja - Zara
Resten har redan varit med i tidigare inlägget!



Jossan,Amanda,Angelina,Filippa,Kajsa,Elin,Anna vid scandic



Elin och jag



Angie Elin Annie och jag



Ahlberg



Stenmark Wille John



Mändy Anna Stenis och Linki



Kvällen fulaste bild på mig. Men till vänster ser ni grabben jag garva sönder åt hela kvällen...
Han trängde sig på varje bild, ja!

Nu SVERIGE-RYSSLAND hos linkis <3

Puss /  HENRIE

Vilken (O)härlig morgon..

Man kan ju inte anklaga mig för att sova bort sommarlovetniallafall. Idag har jag varit vaken sedan klockan nio , och nu ska jag tydligen förbi farmor som ville ge mig något innan vi drar imorgon.. Kan ni fatta, Grekland imorgon.. åååh, jag ryser. Sedan tar jag en promenad med hunden och sedan möter jag upp Zär, Ana och Sara för en fika, jag har också mked mig kollegieblocket och ska anteckna massa saker vi ska ha med ossss. Kanske lite töntigt , men jag tycker sånhär planering är sjukt roligt! Massa annat jag ska göra idag är bl.a:

- köpa engångskameror. (suck för min trasigam, :/ )
- köpa mysbyxor till planet
- byta väskan som gick sönder
- köpa kroppsskrubb


Sedan har jag 1304 andra saker att göra också... Igår sa jag hejdå till Mcdreamy som jag förmodligen inte träffar på stört länge... Menmen.. idag blir det väl att säga hejdå till mammsingen me. (Folk beter sig som om jag ska flytta till USA eller något).. Herregud, men det är väl roligt.. Måste börja packa idag också, har inte ens resväskan... vafan!? DET om något måste jag fixa idag! hah...


Nu ska jag kila till farmor. PussPuss / Fridah<3

Jahaja, flyttar från stan?

Det kan man göra utan att ens säga till? Tydligen klarar vissa av sånt, men inte jag. Jag tycker det är dålig stil. Menmen, finns ingenting att göra åt saken. Nu ska vi visa bättre miner.. tjohoo, Grekland på torsdag ju! Smile for me.

Igår blev det ingen sen uppdatering för mig, jag fick en såndär riktig brådiskväll då Mcdreamy fick för sig att hämta mig hos pappa... Så jag bokstavligt talat sprang in i duschen för att inte lukta usch ... Frågan är om jag lyckades eller om jag faktiskt luktade uschabusha? Han klagade inte så jag antar att jag klarade mig! Vi spelade tv-spel och klunsade hela kvällen, .. tyvärr är jag alldeles för bra på det, så om någon av er människor vill klunsa emot mig (sten sax påse) så kan ni lägga ner för jag är waaay to bra på det... mihi... så den som fick göra mig tjänster såsom att hämta dricka, stänga fönster, hämta kuddar osv igår var ju då ... ingen mindre än just Mcdreamy.. Så , klunsa inte emot mig, ni förlorar!

Vaknade halv nio imorse av klockan som ringde för att vissa ska träna så förbannat tidigt varje dag, .. jag blev småsur och därför fick jag ligga kvar, ..... mötte upp Henri och käkade en god luuunch, mumsigt värre och jag tänkte fota våra outfits för idag, men då skulle ni skratta. Bläää för hur vi såg ut.. Henrietta var iof söt, men det tyckte inte hon. haha...Det slutade med att jag fick reda på att min kamera inte hinner bli lagad, (someone, snälla rädda mig).. jag hinner alltså inte få tillbaka min kamera så det blir "inga" ( från mig) bilder i Grekland.... fan. Jag överlever mig, men jag är seriöst ledsen, fruuuuktansvärt tråkigt. fan... fan-fan-fan... nu ska vi inte svära mer.

Sitter hos Henrietta och har precis kollat på filmen "Mitt liv som popstjärna", lika gullig och charmig som alltid. Henrietta är pepp på fest, och det var väl jag också, men nu insåg jag att jag inte har nyckeln till mamma och hon är på jobbet så en outfit för ikväll är omöjligt.... det blir väl myskväll.. rätt lugnt !

Vi hörs! PussPuss <3 / Fridah


sammanfattning av en väldigt lat Henrietta

Ciao! 
Fick höra att fridah fått en medalj eftersom hon uppdaterar så ofta av bloggläsaren Elin, så blev lite avis och tänkte skriva ett litet inlägg nu. Närå.. ärligt talat så har jag inte hunnit. Hänt saker hela tiden, har typ inte varit hemma. Men sammanfattar dagarna med lite bilder:


  



Jag och gänget kollade på fotboll hemma hos Nanna, här är bild på mig och Leo.
Som ni ser gick jag in för mitt hejjande men det ångrade jag mig ganska direkt efter jag smetat på skiten. För då informerade tjejerna mig om att färgen inte går bort på 2 dagar.. Var lite grön i facet dagen efter också, så de överdrev lite.. men ändå!!



Mitt i skrubbandet... suck!



Lördagkvällens klädsel:

Skjorta - Gant
Väst - Hilfiger
Väska - Mulberry
Armband - Juicy Couture
Jeans - Replay
Skor - tiiamo (scorett för den som vill, höhö)




Ute i naturen påväg till stan där vi skulle ta farväl av Sibbe som åkte till Nya zeeland igår! 1 år.... :(  buhu

Nu är Fridah här och leker, wiie!  Pusss  / Henrie

Det är bra Fridah!!!

"Hårinpackning, det är JÄTTEBRA, det brukar jag alltid ha!"
" shampoo och balsam, glöm ej det! ... det är bra"
" Solkrämer, det får vi inte glömma Fridah"
" TA INTE HEM NÅGOT ÅT NÅGON, TYP PILLER ELLER SÅ, " (ööh va?)
" Ta den här krämen, den är JÄTTTTEBRA.... "


Jaa folk, såhär låter min mamma nu när jag börjar plocka ordning pass och sånna där nödvändiga saker som behövs. Nu är frågan hur fasen jag ska få hem den bauta-stora resväskan från Zarah också? Hmmpf. Jag får ta allt sådant imorgon. För ngåra dagar sedan hade jag all tid i världen kändes det som? Men imorgon är det tisdag och vi åker ju på torsdag? vad är detta liksom? Where did time fly!? Jag och Zarah ska iallafall ta tåget upp till Stockholm och där blir vi hämtade av min snälla morfar som skjutsar oss till Arlanda. Kruxet är ju att vi tar tåget så vi är där 21.00 ungefär. Flyget går 07.00 på fredagmorgon. Så antingen får vi fara hem till mormor och morfar några timmar, eller helt enkelt döda tiden på Arlanda, Haha... Gud, vi får se hur det går! Morfar skjutsar oss iaf, tack!

Ikväll blir det fika med Zarah, men jag är så sjukt sliten, äcklig, ofräsh, mm verkligen, ni skulle inte tro att det var jag om ni såg mig. Jag luktar äckligt så en dusch sitter fint, men vafan... jag orkar inte sminka upp mig och allt för en fika med det största puckot jag vet! Nääänää, så kul ska vi inte ha det. Men allesammans, ser ni mig ikväll kan ni ju hojta till. Precis som 3 tjejer gjorde i fredags, rätt kul att dem känner igen mig , och Henrietta, genom denna bloggen? haha. Lite roligt, men läskigt samtidigt... menmen. Hojta till, och bli inte rädda för att jag ser ut som sju svåra år.

Nu ska jag packa ner, en ,två, tre , fyra solkrämer,
panodil, tandborste, tandkräm, you name it!
Later guys. PussPuss / Fridah <3

          


Stuck - trainstation

Hörrni people, klantig som jag är sitter jag fast på tågstationen i Norrköping! Fan! Jag hade helt glömt bort att tågen inte alls går var tjugonde minut på sommrarna, .. varför inte liksom? Det är ju då dem borde göra det tycker man. Menmen, nu sitter jag iallfall fast här fram tills tåget går 11.02. Inte så himla lång tid men det är fortfarande irriterande. Haha... Jag är så rastlös att jag köpte en internetbiljett och satte mig här. Har man inget bättre för sig så varför inte?

Liv och jag kollade på filmen "The Omen" och myste igår, hennes bror kom och och joinade, det skulle tydligen vara en skräckfilm, själv tyckte jag bara den var lite halvmysko? Det hände liksom ingenting. Det var en gång jag blev rädd och det var när en av personerna besökte kyrkogården. Hmmpf. Tänker inte säga något om ni inte har sett den liksom, men neej, ingen höjdarfilm direkt! Imorse gick vi upp klockan halv åtta och åkte med Livvans mor till stan (hon skulle jobba, duktig mammsing, typ som om inte alla vuxna jobbar just nu) .. Jag och Liv tog plats på ett café och käkade frukost och pratade. "Broadway" hette stället och hade en såndär mysig inredning från 50-talet.. Det brukar skrämma mig, tycker det är lite halvläskigt när sakerna känns så gamla.. Menmen...


Nu ska jag väl kika runt lite, sedan sätta mig på tåget. Vi hörs sen.

Puss på er <3 / Fridah


Hos Liv för tillfället.

Nu har jag varit en duktig Fridah och jobbat lörd/sönd. Kanske inte det roligaste, men pengar är pengar , isnt´t it? Nu är jag hos Liv och vi ska mysa till två filmer och sådär. Jag kommer alltså inte hem förens imorgon, men ni lider väl inte? .. Höhö, äsch, ni klarar er.

PussPuss  / Fridah<3


Lördag - Katedrals avslutning och utspring





Jag, Josse och Antii



Amanda och Kajsa



Jag och tessan



Bonnkapelle och min vackra skola



Ett stort lycka till , till mina faddrar i
Sp3c



Anna, Märtha, Jag och Tessan



Fulla och glada faddrar



Jag och världens bästa Tora <3

Jag har varit väääldigt seg idag, så blir nåt roligare inlägg imorrn, här va ett litet bildspel från gårdagen!
Nu blire fotbolls kväll hos Nanna med alla tjejer och aris&co.Hejjahejja Sverige. (Idag blire inget Quadrapop)

/ Henrie, det största fotbolls fanet Ever!


Jahaja, jobb var det?

Skulle bara kila in här och berätta att jag ska jobba ikväll,.Det passar ju bra eftersom jag åker till Grekland nästa vecka (vilket alla vet eftersom jag påmninner er hela tiden :P ), wiiie, pengar är alltid kul. Eller har jag fel? nejmen, nu ska jag alltså jobba. Vi får hoppas att Henrietta uppdaterar något annars hörs vi imorrnkväll. Jag är ju ledig nu, sommarlov? Gud i himmelen.... skönt ja!

(Glömde berätta att jag hamnde i min skolas tidning "Signerat ung" . Mohaha)
Pusspusss people.

Jamen igår minsann...

Hmm, jag vet inte riktigt vad man ska säga om gårdagen? Den var inte super, men den var inte dålig heller.. Sedan var det ju iof. Mcdreamy som räddade kvällen innan jag for hem. Så han får väl stå för den saken. Kvällen började iallafall i en lokal vid Vidingsjö. Inte särskilt mycket folk, däremot var det trevligt folk. Och hellre lite trevligt folk man kan prata med än mycket otrevligt folk man inte ens vill titta på. Så ja, det var positivit, vi var inte där särskilt länge eftersom allting verkade gå fel igår. Fredagen den 13.de kanske stod bakom det? (även om det är mammas turdag?)...

LITE av det som gick helt fel igår var:
- Johanna hinner inte med den första bussen, (vilket resulterar i att)
- vi kommer ut, ser nästa buss och får LÖPA .
- jag var sjukt hungrig, när vi närmar oss Statoil berättar Sandra att dem har stängt butiken för gott.
- min väska gick sönder.
- När vi istället går till pizzerian berättar han att "nej, vi serverar inte hamburgare efter klockan 21"
- Busshållsplatserna var helt galna, dem har ju bytt ut linjerna och allt vad det är.
- När vi åker emot stan, tappar en tjej ut sin flaska Sprite (som innehöll något annat förmodar jag).
- Jag blir irriterad. Får tag i lite mat på Donken, SÄTTER MIG I EN VATTENFLÄCK.


sedan fortsatte det sådär, så jag gav upp. Mötte upp Mcdreamy som fick pigga upp mig innan jag tog bussen hem. Fasen. fredagen den 13.de... suck. Jag tror inte på otursdagen, men det blev verkligen det. Fan.

Grattis alla studenter!
PussPuss / Fridah <3


(InfoKomp-flak. Fotograf:Petter Mild)

Mucho uppdateringar idag!

.. Det är väl kul folks? Både jag och Henri har legat på den flitiga sidan idag. Fastän vi har haft sjukt mycket för oss! Det är så att Elin fick tummen ur rumpenstumpen rätt fort och har redan skickat över några bilder till mig som jag tänkte att ni kan få ta del av om ni vill såklart! Många bilder är lite halvmongo men jag gör ett litet bildspel så det lär ta mycket plats, menmen. Here we go! Henri brukar gilla bildspel ju, då kanske ... ni me gör det!


(mina flickor , kul att alla kollar in i olika kameror)


(Sedan kom jag inpluffsandes , hungrig)


(Min galna klass)

(Vår mentooor Niclas,)



(Josefine, Jag, Jennifer , Elin och Johanna)
(Grattis Håååkan, wiie)

(Och grattis Viktor, Längdskillnaden är ett faktum)


(Jag var hungrig)

(sedan fick jag mat, då blev det bättre )


TACK TJEJER FÖR ETT OFÖRGLÖMLIGT ÅR!

Glöm inte att svara på vilka ni är,
Klicka
här people.
Pusspuss / Fridah <3

Streetdollz video

Ska snart kila iväg och käka middag med tjejerna på Kikko Bar, MUMS!
Så får lägga in alla bilder på de fina studenterna imorrn. :)

Video på när jag och min grupp Street Dollz dansar i Trädgårn, samma dans ikväll också!



Kan ju passa på och nämna att vi bara tränat hela gruppen 2 ggr typ, så bättre kunde det blivit. Men blev bra iallfall tycker jag!

PS. Fridah som filmar så uselt
PS2. Båda mina små systrar är med, så alla 3 systrarna fromholtz är med i den här gruppen!
Jag står på vänstra sidan med knäppa shorts, typ kallingar under.

PUSS / Henrietta

Några pics from last night :)

Gårdagen var ju som sagt bra, och idag har allt varit ännnnu mer bra. Skolasvlutningen var grym, sedan drog vi tjejer och käkade och hade det allmänt mysigt.... Mums vad jag gillar min klass. Och jag har insett att jag säger MUMS förbannat ofta, och svär gör jag också!? Tur att inte pappa har hittat den här bloggen än. Min förra blogg läste han minst en gång om dagen och om det stod något opassande så var han inte sen med att låta mig veta det. Haha. Pappsen då.

Efter lunchen drog vi oss emot stan för att kika på lite(!?) flak och alla som sjöng om studentends lyckliga dagar. Nej, man är ju inte avis. För man har ju "bara" två år kvar... Vår klass har dock redan bestämt musik och hur flaket ska se ut, hmmpf, det kan man kalla längtan! ., Det blir nog super iallafall. Roligast idag var ändå när vi satt och käka, så går hela lärarkåren förbi och IdaW nästan ställer sig upp,
" NIIICLAAAS,!!" (Vår mentor...)
Så vinkade han, Ida brer på fjortisrösten,!
- LÖÖÖVE YAAA! HAH...
Kanske mer internt men kul var det minsann. Har tagit sjukt mycket bilder så dem kommer när Elin orkar ta sin tumme ur röven och skicka över dem på msn:en... Vilket lär bli om några veckor? Nejdå, men kanske ikväll eller söndag?... Hon ska nämligen till landet den fisen!

´Jag mötte upp Mcdreamy och åkte på en liten tur då han skulle byta något ute i tornby, självklart tvingade jag honom att skjutsa hem mig och han är väl den som borde ha dåligt lokalsinne eftersom han inte är härifårn, men nej, jag virrade bort mig och idag har jag besökt Tornby, stan och även Linköpings flygplats under tiden jag försökte hitta hem till mig. haha.. Bra jobbat! Nu har han lämnat av mig och jag ska duscha och äta lite mer. (Förvånande )... 

     
 

Fotograf: Petter Mild, (förutom nr2&4, det var jag och Zär som fota varsin)
Pusspåer<3<3/ Fridah

Massa balbilder

Igår vare uppträdande i trädgårdsfreningen som sagt, gick ganska bra och riktigt kul va det. Helt proppat med folk och att ställa sig och shaka äs mot dem är inte fel men himla nervöst innan. Fridah va gullig och filmade mig, så lägger ut den usla filmen på mig och mina street dollz i nästa inlägg. (fridah är sämsta filmarn!!!)

Men bal bilder vare ja:



Ni som inte bor i Linköping missar verkligen något. Här i linköping är det nämligen extra serist och JÄVLIGT kul med bal. Har ju ett år till och dansa, ser jag fram emot. Hängde mest med min älskade Ahlberg på kvällen, riktigt kul. Vi drog till 55:an senare på kvällen och träffade alla mina tjejer och kzon & companiet.
Tack för denna underbart roliga dag!

Idag slutade jag skolan och kan säga att det har varit ett jäkligt lyckat första år på KATEDRAL!
I höst blire Tvärs :)


Ciao så länge! / HENRIIIEE


Wiiie, va kul!

Va kul att det är så många av er som faktiskt kommenterar och skriver vilka ni är. Okej, man vet ju inte prick vilka ni är, mend et är roligt att få en uppfattning!.. Gårdagen var grym, jag och Zär gick hem till bror min och hans roomie Petter och så var även Johan där. Grattis förresten (han har kommit in på någon musikskola för producenter i Ö-vik. så Grattis). .. Jag och Zarah hatade deras omgivning, jättestökigt var det, hmmpf.. Vi tog tag i det och Zarah diskade medans jag dammsugade osvosv...

Vi tog oss till Trädgårn (mm, fan).. runt nio för att kolla in utbudet på lammköttet, HAHA, nejdå, nemen brorsans band skulle spela vid halv tio så dem skulle fixa alla saker och så.. Om jag (som syster) ska säga min åsikt om bandet, så var dem riktigt riiiiktigt grymma igår. Verkligen.... dem körde en cover av Lifehouse - take me away (om jag inte minns fel) och .. jaaa, den var hur fin som helst.... Och för att inte tala om Henris uppträdande, mums va ni var duttiga! Jag kände mig som en stolt tupp när jag stod där och filmade.. Ni förstår, Henrietta gav mig hennes kamera innan uppträdandet så jag hann få lite bilder på allt möjligt. Så nu finns det bilder som läggs upp när Henri känner för det. NI var grymt duktiga hjärtat!

Efter Trädgårn, som jag sprang från såfort jag fick, så gick vi till Mcdonken och Zär köpte någon glass för 20 spänn, !? Sen när har Mcdonalds glass för 20 spänn liksom? Menmen, STÖRT god var den. Brownie i botten, mjukglass och chkladsås... Mmmm.. Mumsiigt! Jag körde det vanliga, pommes, dip och cheeeeesburger! Ni vet, när man går in på ett matställe och de som jobbar där vet vad man vill ha - DÅ ÄR DET NOG.

Mötte upp Mcdreamy lite snabbt och lite komiska saker hände, mjaaa, vi får väl se hur lång tid det tar innan folk listar ut lite hemlisar. Haha... En viss person är på god väg och attans vad vi skrattade igår. Vilken chock han kommer få. Sprang till bussen och väl där mötte jag Edvin, (som fick mig att ta 201 ist för 202. :o ) så följde han mig hem och vi fick ett långt och bra samtal, det gillas!


NU : SKOLAVSLUTNING och student.
Pusspåer <3<3/ Fridah

Change of plans.

Min älskade storebror var hemma här och käkade middag för ett tag sen, lasagne och pannkakaor och allt vad det var(hans favoritmat?)... Dock hade han ganska bråttom eftersom dem som jag sa ska spela ikväll och det var soundcheck hit och dit .. Men jag ha valt att ändra planerna för kvällen och nu ser dem ut som följer:

Jag ska föna håret (jaa, fixa det,) sedan ska jag sminka mig och hitta någon gullig "outfit" som passar för detta sunkiga vädret som vi har. Vi får väl se hur det går, alla "vinter"kläder är ju bortplockade så det får bli somrigt med strumpbyxor, jahaja, man tackar Moder Jord. Sedan ska jag förhoppningsvis möta upp Zarah som ska följa med hem till storebrorsan , Petter, Micke och Johan (eller något?).. Innan spelningen blir det i vilket fall som helst, bara vara lite sociala helt enkelt, you know me! Höhö.... My brothers roomie P1r har fått i uppdrag att fota Henriettas och deras show ikväll, så jag ska stå där och hejja på min flicka . Wiiie.. Jag har faktiskt sett en del av koreografin och det är en riktig skaka-rumpa-till-musiken ja tack ! Lycka till min kära!

Nu ska jag ta tag i detta. Det får inte bli för sent ikväll, skolavslutning kl 10.00 imorgonbitti! *Host*


(min älskade lillebror blir så sjukt glad när min bror kommer hem, han kramar om honom och vill aldrig släppa!? Undra vad han skulle säga om jag fick för mig att göra så? Neee, tror ej det va.)

Glöm inte svara på frågan om vilka ni är, riktigt intressant faktiskt!
Klicka bara här.

PussPuss / Fridah<3

I'm done here..

Hörrni people, ni ligger säkert hemma och sover nu era jävlar. Avundsjuk är jag, fast ändå inte, jag gillar att vara i skolan när jag väl är här, det är bara morgonen och att komma upp som är de jobbiga! Men nu är jag här, har lämnat in mina böcker och slutar väl nu antar jag. Vi behöver bara komma tillbaka imorgon på avslutningen för lite fika och sedan se treorna springa lyckliga ut ur skolan. Ska bli roligt, tre av killarna flyttar till USA vilket är rätt tråkigt. Hmmpf.

Innan jag far hem måste jag kila förbi en blommaffär, köpa lite blommor och sånna saker att hänga runt halsen. Självklart måste ju en av killarna (den jag är bäst vän med) få känna sig uppskattad av mig. Mohaha.. Ibland kan jag vara rätt gullig. Nejdå, nejmen han får det för att jag kommer sakna att prata med han när han flyttar. Får väl åka och hälsa på.

Ikväll däremot ska jag ha filmkväll med McDreamy och sedan ska jag förhoppngsvis kolla på när brorsans band spelar  för alla som slutat nian. Wihooo.. Henrietta (min snygging) ska ha dansuppvisning klockan 22.00 ikväll, på samma ställe, TRÄDGÅRSFÖRENINGEN ! BE THERE OR BE SQUARED.... (eller hur man nu säger) Klart ni ska titta.


Nu ska jag äta. PussPuss / Fridah<3
Ni får fortf. inte glömma att svara, klicka bara här.

Segast i världens , Iknow!


Nu äntligen slog jag mig ner framför datorn, men lite halvt segt å sätta sig å ladda upp alla nedrans balbilder nu? Ska ju upp tidigt imorrn och hänka med till systrarnas skolavslutning.. lite halv kul sådär att träffa gamla lärare som Boozon, Pelle och companiet. Pelle kanske läser min blogg nu också? vet ju att han gjorde det under högstadiet. haha, undra varför just alla lärare ska råka hitta min blogg och följa den. Nu under första året i gymnasiet har ju min italienska lärare följt bloggen som jag vet. Kan kännas lite halv riskabelt tycker jag allt..

Glöm inte att svara på inlägget, 2 st ner... vi är väldigt nyfikna :)



Dagens tygstycken:

  • Solbrillz - Glitter
  • Jeans jacka - Boomerang
  • Tishaa - Cheap monday
  • Jeans shorts - Bikbok
  • skor syns ej, men ett par vita tygskor kan jag säga..

puss å kraam skumbanan, tihi! / Henrie

PS igen. GLÖM INTE INLÄGGET DÄRNERE








Go Fridah

Haha, fan va bra Fridah att du gjorde en sån där grejj i förra inlägget, kul o veta lixom! Får vi se hur många som vågar ersänna att de läser våran extreemt nödvändiga blogg! :D

Och matchen igår då.. fan va kul att de vann. Även fast jag missade första målet eftersom jag satt helt inne i mitt Quadrapop spel (försöker slå Linus rekord) Har blivit helt inne i det där jäkla spelet och det säger väl sig självt när jag igår fick kommentaren : - "Fan va du är trist!" av min pojkvän.. Haha men det fick han ångra efter den jäveln. ;)
Inte helt fel att Zlatan gjorde ett mål heller.. mums! Grabbarna tyckte dock inte jag var något bra sverige fan..jag satt och spela spel för det mesta eller satt och dregla efter min extremt snygga pojkvän.. (vet att du läser och lite fjäsk skadar ju icke)  men grattis till sverige som jag trodde skulle loosa med 5-0 :)

Dans idag igen och uppvisning imorrn .... en liten påminnelse för er som bor i Linköping : TRÄDGÅRN 22.00 både TORSDAG och FREDAG!!

Och kan nu meddela er att pappsen är påväg hem med en cd med alla balbilderna. Tjoho! Ska bli jäkligt kul o glutta på dem! Lägger upp de direkt när jag fått de , ska bara ner till Steve´s med tjejerna och fika lite först!

Så blir ett inlägg lite laater !   PUSS / HENRY



Fia & Jag ifrån sälen resan i påskas. Saknar fan..



PS FRÅN FRIDAH. :
Glöm inte fortsätta svara därnere! Pusspåer <3

Vilka är folket egentligen?!

Ni är ganska många som läser den här bloggen märker vi, fastän vi bara har hållit på i ungefär två veckor max. Inte ens en tredjedel av er alla kommenterar och om ni gör det så gör ni de ändå anonymt! Men nu är det såhär, jag är lite nyfiken i struten om man säger så... Därför undrar jag nu. Vilka är ni?!

Kan ni skriva ( i kommentarer ) .. 1. Erat namn , 2. Var ni bor , 3. Eran ålder.
Och vill inte inte skriva namn, kan ni bara skriva första bokstaven eller något. Vi är bara nyfikna.

Nu kommer jag kika in här senare och då hoppas jag att allllla har kommenterat, det tar bara ca 1 min så.
Pusspåer / Fridah <3


" fyfaaan för daaj"

fyfan för fridah alltså, så jävla avundsjuk är jag. Drar iväg till Grekland bara sådär och blir negerbrun..  Grr på dig
Jag och mina "bestfriends" skulle åkt till Magaluf men sen fick inte nån och då fick inte den andra så det sket sig. Men jag och tessan m. fler har bestämt att boka en sista minuten mot slutet av sommarlovet så vi kommer hem riktigt bruna och fina till skolstarten ( DÅ JAG BÖRJAR TVÄÄRSS BTW) Skulle vara najs med typ Malta, Magaluf eller nåt.. hrm får ta en funderare på den!  Har ju en endå en resa med familjen att se fram emot också  :)

Balbilderna har jag fortfarande inte fixat, de kommer imorrn... Jag lovar!

Har tränat med street dollz idag.. Suck! Fick reda på att vår tränare inte kom idag heller (inte igår, inte förraförra gången heller) Vi fick ett sms där det stod: "Ni får sätta slutet själva, lokalen är öppen till er". Lite surt först men tror nog att det finns en riktigt bra anledning eftersom Petra är en så pass angagerad tjej i vanliga fall.
Så vi tränade själva idag igen och det funkade kanon. Fast idag var det bara jag, Julia, Anna, Karin och Magda. Så vi fick komma på avslutet själva, hoppas bara resten av gruppen godkänner det! Annars jäävlar ;)

UPPVISNING I TRÄDGÅRN :
TORSDAG 12/6 22.00 FREDAG 13/6 22.00

Men nu kommer linkis ... WOHOOO!  SVERIGEMATCHEN med han och joel idag då, tagga!

PUSS / HENRY


10 dagar kvar!

Gaah, dem här 10 dagarna kommer gå så jävla segt och jag är så sjukt spänd och glad över att det bara är så kort tid kvar. Dock blir jag lite nedstämd när jag tänker på ... vafan, den 27 Juni kommer jag vara så deppig, då har vi kommit hem och jag kommer (förmodligen) längta tillbaka så jävla mycket. Men sommaren är ju inte slut då. Jag har så himla mycket planerat för en gångs skull. Ni får väl höra mer om det när allt närmar sig antar jag!

Idag har vi haft klasskampen i skolan. Det är ju så jävla typiskt att min klass aldrig vinner någonting, vi kommer alltid tvåa. Och idag (om jag inte såg fel) så kom vi tvåa i de flesta grenarna? Eller? Fan, så jäkla typiskt, det är tur att jag gillar dem ändå! Fastän min vinnarskalle tar över ibland. Mihi... Efter klasskampen käkade jag och tjejerna lite och sedan mötte jag upp Sandra som följde med mig till Expert där jag skulle lämna in kameran. Den har ju gått sönder lagom till Grekland, jag villll verkligen ha hem den innan vi åker. ooh, men dem skulle göra vad dem kunde iallfall, så vi får hoppas på det bästa. Men tills dess people, inga nya bilder från mitt håll så vi får hoppas att Henri lägger upp bilder sålänge. mihi.


Nu ska jag lyssna på radioprogrammet BlondinBella medverkar i. Pusspåer / Fridah <3

HAHAH!

Fick faktiskt en jäkligt rolig kommentar nyss! Från en Anonym Sååklart  :D 
Det är så himla kul och läsa avensjuka kommentarer..
Vårat liv leker och du gulliga människa har det inte lika kul som oss , synd om dig  :) fortsätt gärna med anonyma kommentarer det roar oss! 
     





PUSSPUSS / OSS

P.s Eftersom vi vet att det förmodligen är någon vi känner som skrivit detta så kan vi ju analysera det fram och tillbaka och jag har en aning om vem det är. Fan så roligt det är att analysera sånt här. Nu torr ni att vi tar åt oss, men nej där har ni fel, Det är bara så roligt att se hur vissa orkar lägga sig i .. eller ja, sticka näsan i blöt. Vi Vet att det sticker i mångas ögon att vi är vänner. Men ni måste lära er LEVA MED DET! //Fridah

Henrie is back!

Nu var det hundra år och dar sedan jag uppdaterade här i bloggen. Men jag skojjar inte, denna vecka har varit JÄVLIGT stressig, proppat schema kan man säga! Men en sjukt underbart rolig vecka också!

Har tränat bal, street och fixat grejjer hela veckan tills helgen kom...

På fredagen var det dags för den stora studentskivan ute på Västerby golfklubb. Det var Philip och carl från Lundsberg som bjöd in ca.200 pers så det var folk från alla Sveriges hörn.. 
Jossan och jag gjorde oss iordning hemma hos mig och blev därefter upphämtade av Jägarn. Vi åkte ut till John och hade lite chillad förfest med folket. Sjukt kul och se sina nära vänner så uppklädda i frack och shit.. (det var smoking tema) är van och se de i mjukisbrallz.
Vi brummade bort i bilen, gaaanska så ihop trängt men det va najs. När vi kom blev vi välkomnade av två glada snubbar,Philip och Carl.. Philip fick en georg jensen skål och Carl fick manschettknappar från Gant.
Mitt bland förminglet hittade jag massa gamla sthlms kompisar bland annat Dina och Fiffi från Lillsved, sjukt kul  :)
Vid middagen fick jag Tedde till bordet så det var skönt. Och det var en jävligt livad middag vill jag lova, lambo mitt undermiddagen när folk kände för det. Var även shake på stolarna var 3 minut typ, haha! Var en hel del roliga tal från både föräldrar och kompisar.
Kvällen var riktigt lyckad och jag kan ju säga att gratis är himla gott och min kväll slutade fint  ;)

Lite bilder från Studentskivan och förchill hos john:



SJUKT VÄRD KVÄLL! Tack Philip, Fam.Gustafsson och Carl.

Sen var det ju Lördag och jag har ALDRIG varit så sliten och trött, ville helst dö!
Men det blev o gå upp tidigt för att gå till frissan och sminket. Tjoho! Men blev pigg ganska snabbt.. Men mer om balen imorrn när jag har lite bilder från min kamera. Men kan säga att det var riktigt kul!

Smakprov:



PUSS / HENRIE

Fridah listar:


Nu tänkte jag lista några av de bloggar jag läser dagligen (dagligen menar jag med... jaa, några gånger i veckan och dem jag "följer") Vem vet, det kanske är några ni gillar. Men nu är det ju så att det är sjukt dåligt med updates såhär under sommaren. Menmen, jag gillar dem. Utan inbördes ordning:

Storebror Alex:
Jag gillar att läsa om min kära brors liv eftersom att han inte bor hemma längre och jag för det mesta inte har en aning om vad killen styr med. Så det där är min "eye-spy" kanske man kan säga! Mohaha.
Klicka Här.



Petter Mild, fotograf:
Min brors bästa vän (eller?) som han bor tillsammans med för tillfället. jag läser hans blogg , hmm. Vet inte varför, men det är en daglig rutin att kika in för att kolla på bilderna. sedan kan jag ju avslöja att han mer eller mindre vet allt om brorsan, så jag kikar nog även in där för att titta till brorsan.
Klicka Här:




Blondinbella:
Mm, jag läser den, varför vet jag inte men det är väl för att liksom. bara för att som man säger. Ibland kan hon slå till med ett riktigt panginlägg och då suger man åt sig. Hon är bra på självkänsla och jag kan behöva det. Hmm, fan, jävla Blondinbella.
Klicka Här:



Elin Kling:
Jaa, hon är bra go hon, men nee, jag vet inte varför jag läser hennes blogg, skön stil och otroligt snygg. Det är nog den enda anledningen faktiskt. Det utanför mode hon skriver om skummar jag förbi.
Klicka Här:




Självklart finns det många andra bloggar jag läser relativt ofta, men detta är dem jag kikar in hos oftast. Mer eller mindre, även Zarahs blogg såklart. Men jag vill inte länka den förns jag frågat henne, finns folk som inte bör läsa den.

De bloggar jag har slutat läsa av olika anledningar är:
Kenzas.se
Stinalee.se
Engla
Lindies

 .. och självklart några fler. Men det knns inte som om dem här intresserar mig det minsta längre.

Nu saknar vi Henris uppdateringar. Pusspuss / Fridah <3

Hur tänker folk egentligen?

Det kan man fråga sig. Detta är helt stört och jag förstår inte, min lilla söta hjärna kan inte förstå hur människor kan vara så kalla? Hur kan man inte ha tillräckligt med civilkurage att man ens hjälper en person som blivit överkörd. Detta är för mig helt ofattbart och omtumlande. Tänk er om ni går ut på gatan, helt plötsligt kommer det en bil i full fart och kör över er. Kan ni då tänka er hur det skulle kännas att ligga där , HELT HJÄLPLÖS och folk faktiskt kommer fram, men dem stannar bara och tittar på er? Ingen ringer 112 utan det ,, jaa, bara står still, ingen gör något.

Självklart kan jag förstå att man blir rädd och kanske hamnar i chock, men helt seriöst, i ett sådant chocktillstånd ringer man automatisk 112 , speciellt om det är minst 5 pers som ser hela händelsen, någon måste ju iallfall klara av det. Fan för människor ibland alltså! Tvi!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2628210.ab

fff

Hoppas för guds skull att folk i vårat land skulle hjälpa till.
Puss/ Fridah<3

In it to win it.

Jag vaknade 10.30 idag och funderade på om jag skulle gå upp eller ligga kvar och mysa i sängen. Det blev alternativ ett, jag gjorde lite frukost, satte mig på balkongen och njöt av solen,. Jag skulle vilja gå ut i sola men har tyvärt åkt på feber, antar att det är solfrossa eller något. Jag hatar det, så är det alltid i början av sommaren för mig. Min kropp hinner inte vänja sig, därför är jag blekare än alla andra jävlar i början. MOHAHA. FAN. .. Men jag kommer igen efter Grekland, kanske.. haha.. Idag är det exaaaakt 14 dagar kvar tills vi faktiskt sitter på hotellrummet.. Vi åker ju 07.00 från Arlanda så vi är framme i Grekland typ 11.30 minsann. Mumsigt värre!

Idag har jag inga planer än, förutom att bli av med solfrossan och det. Jag kanske ska ragga in mig hos brorsan som jag inte träffat på länge? Han kanske är sugen på grillning eller något? Min kära bror brukar inte uppskatta att umgås med mig som jag gillar att umgås med han, men såklart, jag är 3 år yngre, det kan man väl förstå? Men ibland .. ja ibland, då kan vi ha kul. Vi får väl se.... Lär väl inte bli något med bror min idag!

Helgen består faktiskt enbart av jobb, mm jobb jobb jobb, men det är ju kanske bäst nu innan Grekland, wihooo, vem vill inte ha massa pengar att spendera därnere? Jag kan inte annat än längta, . Jag struntar i om jag fortsätter vara blek nu när jag missar solen p.ga jobb. Jag får ju ta igen det i solsäkra Grekland. (Sådär ska man inte säga för då slutar det med regn)

Nu kom pappi hem så jag ska prata lite med gubben.
Pusspåer <3/ Fridah

rg

High school musical.

Idag var jag helt slutkörd när jag kom hem från skolan, jag la mig i soffan och 10 min senare sov jag som en stock. vaknade inte förns klockan 18.00 och det gör att jag är farligt pigg nu, hur ska detta gå inatt!? Tusan. jag kommer somna klockan 05.00 typ och vakna 15.00 imorgon , därmed sova bort hela dagen, FAN. Menmen, jag tror det har att göra med att jag bara släppte allt, plugget är klart och jag kan slappna av, det tog "musten" ur mig helt enkelt. Vi får baar hoppas på G på samhällsprovet då.. Men det känns ganska omöjligt, menmen. Hon kunde sagt att det provet var betygsgrunande så jag kunde PRIORITERAT det istället för en inlämningsuppgift, detta gjorde att jag "struntade" i att plugga till detta, FASEN. Men å andra sidan borde hon ju sagt till mig idag om jag hade fått IG, right? Det är hennes plikt som lärare att informera mig om det skulle hända. Punkt slut!

Jag har myst framför High School Musical och bara slappat efter att jag vaknade, kände mig helt frusen, kanske solfrossa eller något? Gjorde mig inget att mysa inne, jag älskar ju HSM, grymma filmer! underbart. Mihi. Vissa ltåar är sånna som verkligen sätter sig i skallen. (JA, JAG VET ATT 12ÅRINGAR ÄLSKAR HSM, MEN WHAT THE FUCK?),.. Jag gillar det, jag är ju lite geekie av mig och det vet folk, ibland när jag känner mig riktigt töntig kan jag skratta åt kiss&bajsskämt, och nej, det händer inte jämt, Men fan behåll erat barnasinne !

Jag vill att henrietta ska skicka bilderna från igår till mig, om du ser detta så kan du ju mejla över några stycken, på mig och Mörthen, och även dem andra, kanske några på dig och linkiskorven, söööta är ni!


PussPusss , nattis (?). / Fridah<3

Mysisdag.

Gårdagen var perfekt, vädret var grymt och människorna jag umgicks med likaså! Framåt kvällen tog jag en mysig fika med Fanny tills vi insåg att fiken stängde 22.00. Där satt vi som två fån och diskuterade hur förbannat skönt det ska bli att fylla 18 år sedan. SÅ KAN VI MINSANN SITTA PÅ STORAN OCH DRICKA COLA, haha.. Det var trevligt att träffa Fanny, har inte träffat henne på år och dagar känns det som, och hon är en såndär som verklgien livar upp stämningen med sin personlighet, jaa, lilla Fanny är allt bra bra hon . HA

Efter min dejt med Fanny sprang jag hem , (kissnödig som ett as).. Satte mig på toan och kissade i typ 10 min, JA, det var gudomligt skönt,. Ni vet, när man har väntat på att få kissa i flera timmar men inte hunnit, SÅ KÄNDES DET... Sedan ska vi väl inte gå in på detaljer, hö..

Framåt sent, haha, eller klockan var väl 00.30 eller något så kom en trevlig prick till mig, jag behövde lufta mig lite och få ur mig lite saker om hur jag tycker och tänker. Och det fick jag, nu känns det sjukt bra. Mums! .. Och tror ni inte puckot hade glömt att packa, så där fick jag sova ensam, bu fucking hu. Menmen. Trevlig kväll var allt jag ville säga folks. Hoppas eran var lika grym!

image176
(tiden går så fort, för ungefääär ett år sedan tog min älskade bror studenten,
 och det känns som igår)

PussPusspåer/ Fridah<3

Bilder från Henrie igeen!

Sol och bad här hemma igen men med FRIDAH idag ... jani , har vi det inte lite slappt eller ?

image164

Vi lagade GRYMMA pannkakor och jag leker gravid och mäster kock

image165

Fridah gick och lekte lite fotograaf medans jag stod och lekte kock

image168

Är jag inte grym eller?

image169

okey, inte för o skryta haha .. men ser lite blek ut på denna bild tack vare blixten!  höhö , puss på jordgubben

image170

Fridah ville ta ett kort på henne och stekpannann för att det skulle se ut som om hon va duktig ;)

image172

Idag va det micket varmare i puulen , ganska najs

image173

Min älskling va här och chillade med oss ett tag, han diggade våra pannkakor. :D




jag är jätte stressad, sitter och gråter fan... Måste back to woork. Kommer i helgen.

MJAU / HENRIIIE

Fridah här. Mjau!

Nu sitter jag här hemma hos Henrietta. Kan ni gissa hur provet gick? åt helvete, tamejtusan. Och det värsta är att om jag får IG på detta så får jag IG i kursen, VEM FAN BESTÄMDE DET LIKSOM? när jag har skrivit VG på allt annat... suck. Jaja, vi får se. kanske fick G iallafall . Man får väl hoppas.

Jag kom til Henrietta runt 12.00 och vi slängde oss i poolen, mumsigt var det. Hur underbart som helst. Lite bilder fick vi allt till, och inte nog med det, VI LAGADE PANNKAKOR, oooh, det var himmelskt, jag har aldrig varit särskilt duktig på det innan, men nu... nu är jag ett proffs precis som Henris... Moahha, Henris pojjvän "korven" var också här med oss, .. jaja, han är väl snäll, han plockade undan efter oss, det gillar vi!

Nu ska jag klä på mig och kila hämta hunden. han behöver kissa lite tror jag! Haha, så det får bli en lång prommis idag!... Vi hrs senare people, nu svettas jag ihjäl !

Pusspåer/ Fridah<3

P.S BILDER KOMMER.

Godermörgen

Självklart så är jag ledig idag igen, så det blir chillis hos mig som vanligt. Fridah kommer nog hit om ett tag och håller mig sällskap, inte fy skam direkt! Blir o bada och sola som vanligt, måste ju hålla brännan.. så man inte tappar färg. höhö!

Som sagt så har jag en väldigt Busy week, förutom under dagarna då min klass har mycket ledighet. Men igår var det fullt upp, jag var på bal träning i 5 TIMMAR!! Självklart blir man ju rätt lätt irriterad på varann då och jag och Marcus lyckades hamna i några små tjaffs , men det löser sig. Ska träna i 5 timmar på Torsdag också. Fattar ni va segt? Det ända vi gör är o snurra runt och gå.. så idag har jag världens träningsverk i min ena skinka. Så på torsdag blir det nog o stretcha lite efter.

Idag är det iallfall ingen balträning som tur är men istället så är det träning med min dansgrupp : Street dollz.
Ska bli fotade av corren idag samtidigt som vi lär in våran dans till den 12/6 och 13/6. Så idag ska vi ha med oss mongokläder , typ massa knäppt och blanda alla kläder lite hur som helst! Och sminka oss som dockor, eftersom Petra har bestämt att det ska vara våran grej. Blir sköööj!

image163

Som ni ser är jag och mina vänner rätt duktiga på att klä ut oss, så att bestämma kläder till dansen blir nog inge svårt!

Lätt roade tjejer...

Another hot summerday.

Idag känner jag mig duktig, inte nog med att jag var i tid till skolan, men nej, för att jag gick upp 07.15 och rastade hunden i en halvtimma. Det var redan varmt och härligt och första gången jag kände mig pigg redan då. Gaah! Nu är jag på bra humör, förutom samhällsprovet som förmodligen ska göras nu. Men vi får hoppas att det går vägen iallafall!

Idag vet jag inte vad som händer, Henri, du får gärna ringa om du hittar på något kul och vill ha sällskap. Mihi. Jag ska väl bara ta det lugnt, är klar med alla inlämningar nu så det är grymt skönt. Jag har inte planerat något för veckan eftersom jag trodde att plugget skulle ta all tid. Men nu är jag klar. Wiie, ikväll får jag besök av en snygging också. Men det blir inte förns senare ikväll/inatt.. Så tills dess är jag helt tillgänglig, .

Ha en finfin dag,
pusspuss /Fridah<3

Sommar chill hos mig

Bilderna igår var uppskattade , så här kommer lite mer bilder från idag när vi va här och schtekte!


image154
image155
image156
image157
image158
image159
image160
image161

/ HENRIETTA FROMHOLTZ (namnet linus kompisar klagar över) ...

Detta vädret gör mig galen, fan.

Spöregn och åska ? Nej tack, guuud.. haha nää nu var jag ju bara töntig, vädret är helt sjukt udnerbart, så stört varmt att man ibland inte vet vad man ska ta sig till juuu!!. Jag har iallfall gjort klart ALLTING som ska lämnas in till skolan, känner mig så himla stolt. Wow, allt är klart. Dock har jag ej gjort samhällsprovet, .. det blev visst inte så? Får göra det imorgonbitti på samhällslektionen. Sista samhällslektionen i ettan då. Mihi, känns götttt!

Har käkat Bossesglass med Zarah och sedan gick vi och hämtade min bikini och hunden så tog vi oss till Trädgårn och myste lite. Masssor vatten tog vi med oss till Mr Hundi som älskar att vara i solen. Han fick dock ligga i skuggan, så där låg han och såg söt ut. Det är han bra på! Snälla gulliga hund. Lite ryck får han ibland, men det får alla.

Nu ska jag hitta någon som vill haka på en Subway-macka, försökte ringa Henri men ignet svar, blöö. ! just ja, balträningen, HÖHÖ. Dutti flicka.

Pusspåer<3 / Fridah

P.S GRATTIS SARA SOM TOG KÖRKORT IDAG!!! :D

Good morning.

Jag är så dålig, helt seriöst.. Förjävla dålig idag. Nu på morgonen har vi samhälslkunskap, vilket betyder prov, vilket förmodligen betyder IG. Jag har inte pluggat någonting alls utan kan bara det vi har gått igenom på lektionerna. Jag har haft NOLL tid att plugga för att jag har haft alldeles för mycket ANDRA pluggsaker att göra, .. som igårkväll, då gjorde jag GrafKominlämning och skrev om Pride and Prejudice. Jag höll även på med vårat ASL-INLÄMNING. suck.. och inte nog med detta så glömde jag samhällen i skolan... gaaah. jaja, men G ska jag väl kunna klara tycker man? Nu är det bara så att jag är alldeles för trött för att göra provet prick nu och därför tog jag "sovmorgon" (är ju uppe?) och gör provet klockan 12.15 istället. Då vi har studiestuga nämligen.

När den här dagen är slut så ska jag kila hem till hunden och ta en liten promenix för att sedan möta upp tjejerna i klassen och kila till Hemköp för att köpa jordgubbar , grädde , dricka osvosv. Hur gott som helst!! Sedan ska vi sätta oss nere vid ån och bara mysa , prata och skratta (som vanligt).. Jag har även fått Henrietta att komma förbi ett tag innan hennes balträning, wiiie.. miss her, <3

Nu ska jag äta lite frukost och sedan röra mig emot stan och skolan.
... imorgon blir det mys.

image153

PussPuss / Fridah

för jag älskar sommar

Lite onödiga bilder bara för att jag älskar sommar och dessa bilder får mig o tänka på sommar...

image143
image144
image145image146
image147
image150
image151
image152

ps. på bild 4 ser det ut som jag har gurktuttar, men bikinin som är knyt lite majjsigt. så ni vet. höhö


 / HENRIE

nu är jag tillbaks fridhiss!

Man har ingen ork för bloggandet i denna värme..
Har ledigt hela veckan förutom på torsdag så har haft massvis med kompisar här hemma idag och badat och schtekt i solen, joel och min bästiga pojkvän kom också! Typ ungdomsgård.. höhö!
Fått höra att jag ser ut som en GANGSTAA idag när jag solar med mina bandanas runt armarna ( pga. mina laser behandlingar som sagt) Känns bra att jag får se lite tuff ut för en gångs skull.. Blir åt helskotta fult på armarna dock, helt vit och resten av kroppen, bruuun. Schyggigt henrie! men blir o sola bort i sommar.
 men resten av mina vänner är också välkommna hem till mig nu om dagarna och bada, så ni vet.. tihi!

Och balen närmar sig och jag blir nervösare för varje dag..
testade balklänningen igår en extra gång för att mamma skulle lära elin att knyta där bak i ryggen och vi insåg då att klänningen är allt för tight. Tänk när man blir nervös och vill ta lite djupa andetag, då vill ju jag kunna göra det.. annars kommer jag fasen svimma! Så åkte ner till Partyworld lite såhär i sista minuten och bad henne att sy ut den lite och förkorta den (eftersom den var lite lång också) , himla gulligt av henne att hon kan göra det på så kort tid, guld värt!

Ni får ursäkta om jag är lite seg med uppdatering i bloggen förresten och jag vill ursäkta mig inför mina vänner som jag inpricip inte hinner med. Eller jo.. om ni kommer hit och badar. Höhö.. Men mycket tid går till balträning, street träning, plugg och planering inför helgen.. Hatar stress!

image141

image142

Pussandkram / henrie

ps. FRIDAH
, idag åt jag en subbismacka! Wihuu va grymt!

Hej där i den stekande solen.

Åhgud va varmt det är, jag tror jag smäller av alltså! Dagen började med träning på gymmet , (ovanligt mycket hunkar faktiskt? Biffar alla på sig nu innan sommarn tro?) Förmodligen eftersom jag gör samma sak, iallafall försöker komma i trim lite. Det kan behövas , haha.. Man är inte 6 år längre och smal som en sticka. (tyvärr, ha)

Efter skolan begav jag mig till stan (istället för plugg?:´/ ) och kikade runt lite, det slutade med att jag köpte en klänning jag varit förälskad i ca 1 månad. Men nu jäklar fick jag med den hem, jag har gått och kikat varje dag nästan för att se om den finns kvar. Och allltid gör den det, så nu jäklar slog jag till, Samma sak med en urfin tröja jag kikat på. Okeej, Josefine tvingade mig nästan att köpa klänningen , jag väntar alltid så länge för jag vill veta om jag VERKLIGEN vill köpa den. Så NU är jag nöjd. KLÄDKÖPFÖRBUD fram tills Grekland, LOVAR!

Jag kände en liten ångest över att åka hem till mamma idag, jag hade looovat henne att verkligen städa, och när jag lovade, jaaa, då blir det av. Tamejtusan, nu ska jag dra på hög musik och städkläder i högsta hugg. NU jävlar! Vi hörs sen.

image140

PussPuss/ Fridah
P.S Undrar var Henrietta tagit vägen? Saknar henne. mihi, PUSS <3

I'm baaaack.

SÅDÄR FOLKET. Nu är jag tillbaka i Linköping. Jag är hur trött som helst då jag och Zarah jobbade mellan 10.00 - 01.00 igår och även 13.00-19.00 idag så vi är gaaanska utslagna vill jag lova. Men men, cash is king som någon säger!

Jag har faktiskt inte så mycket att berätta om jag ska vara ärlig, sorgligt men sant, vi har bara jobbat och slitit. Det jag däremot kan berätta var mitt första dopp för i år. Eller okej, dopp och dopp, men jag var iallfall i vattnet och bildbevis finns !! I'll show you! Zarah den fegisen "ville inte", hon skulle helt enkelt fota mig istället eftersom jag inte "vågade bada" ... Näänää... Men vi glassade iallfall på båten i någon timma innan jobbet och det var huuur skönt som helst. ååh. HAHAH ni ska se vissa bilder Zarah fick till (inte med flit). Ni kan se en nedanför här.

    

Imorgon kommer jag igång med mina vanliga updates igen!
PussPuss / Fridah <3

Ajaj!

Blir ju inte överdrivet mycket bloggande när det är så underbart väder ute på dagarna.
Så direkt när jag kom hem från balträningen la jag mig och solade i poolen i nån jäkla gummiring.. haha och snacka om att jag kände mig tjock när jag skulle gå in, då insåg jag att all luft gått ur från gummiringen..

Bra att det är så soliga dagar nu så jag hinner bli brun tills nu på lördag (baldagen) Blev dock lite röd på ryggen ... inte så lite heller, HAHA! . Råkade somna vid poolkanten och vakar knallröd på ryggen (eftersom smakskaftet glömt solkräm) lyckat henrietta! Men blir väl förhoppningsvis brunt om någon dag.

Och förresten så gick balträningen riktigt bra idag  :D För första gången typ...
Riktigt stolt över mig och Markus eftersom vi är en av de som missat mest träningar. Men tror vi kommer klara det galant på lördag, lite nervös bara att man ska råka göra fel... Men blir det blir bra!

Mörten och Elin är här nu, vi har käkat grillad kyckling med färskpotatis, tzatsiki och salaate.. mums!
och jag som hade tänkt o testa balklänningen ikväll.. suck nu kommer jag ju inte få på mig den med en stor uppsvullen magge! Men elin måste ju se till o lära sig att knyta den till bal dagen då hon och tessan ska hoppa in som föräldrar eftersom att mammsen och pappsen ska till Spanien.

Men ska iallfall försöka trycka på mig den!

Imorrn blire sol och bad med lite homies hemma hos mig, Liiiviing thaa dreaaam

/ HENRIE


image131

Jag och Mört

image132

Elin och jag


Söndag morgon

Tjiiing!

Kom nyss hem från pojkvännen och sitter nu här vid min älskade dator och lyssnar på " Dancing in The moonlight".. underbart!

Ni får ursäkta för rätt dålig uppdatering av oss, men det har varit en helg med grejjer o göra hela tiden, som det iförsig typ alltid är. Nästa helg kommer nog bli värst ändå men samtidigt roligast. För då ska jag, Henrietta på student skiva i Västerby och dagen efter nalkas det bal. Woho! Samtidigt som jag ska träna street till avslutningen.. lite lite suck. Kunde inte studentskivan varit helgen efter ?
Men taggaa!

Snart ska jag på balträning och idag måste jag skärpa till mig och inte hålla på och larva mig som det ofta brukar bli, för jag måste kunna allt perfekt till lördag!

Berättar hur det gick när jag kommer hem..

image129

ByyeHENRIE






rätt najsig låt.. höhö

RSS 2.0