Klicka er vidare..

Ser att det fortfarande är en del som går in här varje dag.
Klicka er vidare för att komma till FRIDAHS blogg, och HENRIETTAS blogg!

Pusss

Allt gott har ett slut;

Och nu separerar vi , Henri och jag dådå. Hon tar tillbaka sin gamla blogg och jag gör samma sak. Jag har verkligen fått mig måååånga goda skratt genom denna bloggen.. Haha, Kenza och Blondinbella? Det är bara vi som är så sjuka som gör något sådant.
Mihi, tack för tiden snygging!

http://FridahCharlotta.blogg.se      <--- Förmodligen där jag fortsätter uppdatera.
Annars meddelar jag det snarast.





 

Ciao0o0 <3<3 / F<3

byter blogg..

Nu går jag ju på Tvärs och det känns stöört bra. Trivs som fisken i vattnet bland mina tvärsvänner. Känner redan nu vilken skillnad det är på min nuvarande klass och min gamla. Men men.. så skolan flyter på som vanligt.

Fyllde ju år i tisdags som sagt. Ingen viktig ålder direkt men fyller man år så gör man, gött med tårta ju och presenter är ju ganska najs!




1. Fick en ny system kamera , wiie nu blir det massvis med bra foton människor.
2. Snygga juicy stövlar som jag önskat mig
3. Tjejerna överraskade mig i skolan med lite blommor, för söta är dem!
4. Älsklingen kom hem till mig senare och jag fick världens finaste halsband av han som jag burit sen dess. Även 3 rosor som betyder kärlek som han va extra noggrann med att förklara. Snutt!
6.
Juicy Couture parfym som luktar gööött

Även möbler till rummet och andra stuffs som man brukar få. mys!

Men en sak som gjorde mig riktigt chockad var att först fick jag ett brev från USA och vem var det som skickat det om inte världens sötaste anna? Och i låg det ett par sjukt snygga trosor som hon köpt, smak har hon ju! Det var första gången jag verkligen stor tjöt med tanke på brudarna. Brevet kom precis på min födelsedag, att hon hinner tänka så mycket den bruden? Det kallar jag en redigt gullig vän. I brevet berättade hon om hur hon hade det och om hennes häng med cheerleeder tjejerna.
Men inte nog med det... Senare när jag och Linus satt och kollade på film så ringer det ett konstigt nummer till min mobil och insåg senare att det var ifrån USA. Vem var det ? Jo ANNA! Hur söt är hon inte? Både ringer och skickar brev. Det var så skönt att höra hennes röst och höra att hon mådde bra. Tack anna för du gjorde min dag!




Jag känner att fridah är en så mycket bättre och roligare bloggare än mig och känns som jag kommer lite ivägen för hennes blogg. Skulle va bättre för henne att bara ha en Fridahblogg lixom.. Känner mig lite sunken som bloggare om man jämför oss. Så därför har jag bestämt mig för att låta Fridah få ha sin egna blogg. Jag kommer skriva här ibland men inte lika ofta, utan går tillbaka till mig gamla blogg : 

www.HenriettaFromholtz.blogg.se
                   <   Den gamla men samtidigt nya bloggen


PUSS / HENRIETTA

JAG MÅSTE HINNA FÖRE HENRI.

HENRI .,,, är en gryyyym blggare, Det tycker alla...  Puss på henne.

/ F<3

Inte tid idag!

Tjena, Idag hinner jag inte lägga in några bilder eller skriva någon lång text. För ska ha mys med tjejerna idag och blir kanske utgång. Vi ser hur det blir!

Lägger in bilder imorrn!

PUSSS /  HENRIETTA


My addiction. TUSAN

Den där jävla Mcdreamy har gjort mig beroende av ett spel.. Tribal Wars heter det och är förmodligen för 13åringar. men inte mig emot... jag har blivit beroende och har suttit större delen av kvällen med det.. Man ska liksom.... bygga en by, gå med i en stam och kriga.... såååå jävla tråkigt, menmen. Cigg är ju inte heller kul, men det kan man ju också vara beroende av. Han hittade det med några kompisar för några dagar sen och nu är vi alla fast.

Vi funderar på att ha ett TW-lan . Nice.

Puss / F<3 (som säger grattis till Henri ännu en gång),<3

17 ÅR IDAG, Grattis till mig !

Ledsen att det inte blivit så mycket uppdateringar från mitt håll.. Men har varit sjuk och inte haft ork till det! Är inte helt kry än men tar mig till uppropet i skolan iallfall som är klockan 14 idag. Första dagen i skolan och jag fyller år, wie vilken härlig dag... Kan tänkta mig att det inte blir så lång skoldag idag! tack gode gud..




Men ska upp och käka frullis med mammsen

Puss / Fröken fromholtz

Wow, inte som i WOW, utan WÖWWW.

JAA, ni fattar ..,. eller? Det är nog bara jag som vaknat upp ur min koma? helt paralyserad har jag varit sedan jag kom hem. Brorsna har kommit med nya mobilen, mihi, en kaffebrun jävel som hoppade upp ur paketet och skrek "hoooold me, loooove me" .. and yes, I will love you... haha, snart iallafall. Som jag sa, brorsan var här och tur är väl det, annars hade ja spenderat kvällen med mobilen då jag vid matbordet brast ut i. :

"Shit , nu kommer jag till det jobbiga, .. suck lägga över alllla nummer"
- va??. hahahahahhaah det är bara kopiera dem?
" jag trodde sånt bara fanns på film ;/"

sagt och gjort, jävligt korkat. Nu har jag lagt över alla nummer, (nästan). Kunde inte kopiera alla, så dem som inte finns lägger jag till efterhand.. vet ju inte vilka det är. Men ni som får ett sms tillbaka, "vem är du" .. bli inte rädd.. bara mobilens fel. Jaja, ikväll använder jag gamla simkortet så samma nummer då. Men imorgon byter jag förmodligen.

Jag har tänkt, och tänkt.. Jag gjorde det, jag ångrade mig. Jag ,,, klarade det inte.


P.S!!! HÖR OCH HÄPNA, jag har skaffat abonnemang också, jag har äntligen lämnat mitt gamla hederliga kontantkort som har varit så underbart emot mig i alla dessa år.
Tack för mig.

/ha en fin kväll. F<3

Till min stora besvikelse.

Wohooo, jag som var så duktig och trodde jag lyckats ladda ner säsong 3 av Hannah Montana men nu när jag kom hem insåg jag att det var någon slags trailer eller något, fan vilken bevsikelse.. suck. Aja. HAHA.. Jag får väl vänta då. Har ju "bara" typ 70 avsnitt kvar att se .. Det räcker nog ett tag iallafall.

Haft en trevlig dag på stan tillsammans med Sandra, hon shoppade och shoppade och jag var duktig nog att hålla emot, haha, men lite mat fick jag allt ner. OCH det var inte Subbis förstår ni, men gott var det, Burger King har ju öppnat igen så jag ryckte åt mig en Crispy Chicken. GUD va jag njöt. Helt otroligt gott.. Sedan gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra, vad det är får ni veta efter jag har gjort det. Men kan ju säga såhär, jag har beställt tid för någonting, men om jag säger nu vad det är så kommer folk säga åt mig att inte göra det.. så jag väntar lite. HAHA kuuuul. Nästa torsdag.. då smäller det.

Dagens lilla outfit lyckades jag få en bild på inne på BK´s toalett. Smidigt !


Jacka - HM (barnavdelningen, 149 kr) Smiiidigt att vara liten ibland.
V-ringad stickad - Tiger
Väska - Åhléns
Jeans - BikBok
Skor - Inter Sport.

Pusspuss, nu kommer brorsan me min nya mobil! / F<3

Pluttiga nollor.

Jahaja, då har man varit uppe i snart 5h.. Pigg och glad? Njaa. asså. blandade känslor inför skolstarten. Detta var min sista sommarlovsdag och den har jag spenderat med nollor. UNDER DEN TIDEN JAG SKULLE SOVA UT FÖR SISTA DAGEN PÅ LÄNGE... Sedan kommer det positiva, det var verkligen roligt att se hur nervösa alla är. haha, jag fattar inte vad dem är rädda för? Jag såg inte så läskig ut som jag hade hoppats. Lite torra var dem, man vad ska man göra första dagen på gymnasiet.. Dem tycker vi är hårda, men vafan, då ska dem se turisternas faddrar, springer runt med piska och allt. ser gaaanska roligt ut.

Nu ska jag kika på dem "små" som fotas för matkortet,.. det är så roligt att titta för dem tycker det är jobbigt att posa då. HAHA evil me ! Sedan ska jag möta upp Sandra på stan. Hihi. Och ikväll får jag ny mobil, därmed nytt nummer. Men jag hör av mig om det lite senare ! Hö.


Gammal bild från när jag började ettan ungefär.

PussPuss / F <3

Skolan om ca 9h. Mindre bra.

Suck. Jag måste lägga mig nu. Ska upp 07.15 och göra mig iordning för skolan. Jag ska tamejtusan ha pumps på mig så inte dem lilla raaackarungarna är längre än mig, det funkar bara inte. Sedan glasögonen och en stram toffs. JAG ska tvinga dem att ge mig full respekt. HAHAHAHA. Så, nu är det dags att sova så jag inte skrämmer dem för att jag har svarta påsar under ögonen utan för att jag bara är så .. aah, grym


Tänk med glasisar också, thats me!

Nighty night.
/ F<3

ett ingetliv inlägg



Kolla vilken söt liten manick vi hittat. Gissa vad det är ? Jo en dammsugare. Den är jätte gullis. Den yrar omkring på golvet helt automatiskt tills den känner att den behöver laddas upp då åker den till laddaren på egenhand. Nu låter det som jag skriver blogg för 40+ are men näe, kanske en bra födelsedags present till mor eller far? inte fasen vet jag.
Jag la in en söt bild på den för jag inte har något roligare att ta bort på när jag är sjuk, haha! är man inte lite sorglig?

Inget vikinga partaj för den sjuke

Nääe... nu har jag varit sjuk i 3 dagar och inte så lite sjuk heller :/ Så igår missade jag vikingafesten. FAN va trist! Jag va åt helskotta sur.. Tjejerna åkte inte heller dit pågrund av att det skulle kännas konstigt att komma dit utan mig och kände mig såå dum. Vi som hade köpt utklädningsgrejjer.
Men men.. fick bli en hemma kväll igen men som tur är så har jag ju en boyfriend som kommer och myser med en även fast man är sjuk så vi kollade på high school musical 1 och 2an. Tack älskling!
Och idag på morgonen tror jag vi har legat och degat framför filmer hela dagen, mjau va det är najs ibland. Vi hade även lite modevisning eller Linkan fick prova mina kläder, haha! Det var ett par shorts han kunde stänga och här ser vi resultatet :



jag diggar min mans otroligt bruna låååår, mums .. ;)

Min outfit: (LINUS)

Jeans shorts - bikbok
Linne - vet ej,  mammas inköp
halsband - vet ej,  mammas inköp
Pannband - vet ej, mammas inköp

Killen verkar ha koll på grejjer iallfall!

Men ska städa lite sen blir det säkert ett litet inlägg till

 PUSS / FROMPAN

I'm inlove with Hannah Montana

Det är nog min för tillfället största hemlis, HAH, Jag är helt fast i serien Hannah Montana. Den handlar om en tjej som lever dubbelliv, på dagarna är hon bara vanliga Miley, medans hon på kvällarna klär ut sig till Hannah Montana och är en stor stor stooor stjärna som alla älskar. Jaa, då kan man ju undra om inte folk känner igen henne, men nej.. Det gör dem ej. Okej, serien är för 12-14åringar ungefär, så jag skulle ju känna igen henne. Men själva grejen. Serien är så simpel att bara flyta med i. Älskar det. Äskar simpla serier. Plus att ett avsnitt bara är typ 25 min långt så man är aldrig upptagen med det alltför länge.. Har kikat 13 avsnitt nu och laddar just nu ner säsong 2 och 3 med. Inte illa. HAHA JO, GANSKA ILLA.  Musiken därifrån är iallafall bra, sådär gullig, liknar BUBBLES musik ungefär, hahah..



Best of both worlds - Hannah Montana. (Miley Cyrus)



Nu ska jag krypa ner i sängen, ladda inför skolan imorgon.
(börjar ju på tisdag, men vi ska dit och presentera oss för nollorna)
/Fridah<3

I want you to always feel amazing.

Tagga till då. Party ikväll för tusan.

Nu sitter jag här och kikar runt lite, har ju varit hos makeupartisten och det idag, det viktigaste jag lärde mig var nog attjag får nästan gröna ögon genom olika nyanser av rosa. Tydligen vanligt. men vafan vet jag som alltid sminkat mig som en kratta? Började sminka mig i 8.an typ.. Jaa, eller.. jag vet faktiskt inte. Men jag är en kratta iallafall. Så nu sitter jag med gröna ögon. (dem är väl fortfarande blåa men det gröna i dem framhävs som tusan). Ska strax käka lite. Mumsigt värre. 

Jag har bestämt mig. Jag måste göra detta. Det är bäst för oss båda. Men mest bäst för mig. Sitter här och lyssar på en av mina favoritlåtar, Darren Hayes-So beautiful. Jag skojar inte, det är en låt jag alltid lyssnar på. Och de som är så bra med den är att jag aldrig laddar ner den, utan lyssnar bara på Youtube, vilket gör att jag aldrig tröttnar på den. Men som sagt,. Jag måste göra detta. det blir bäst så. Fan. Jag hatar att erkänna det. Men det är så. Jag vill inte. Jag kan inte. Jag vågar inte. Nu är det slut på fjanterierna. Så fort jag får möjlighet ska jag göra det.

Lyssna låten:



En bild ni inte sett också:


Dusch nu. Puss / F<3



WTF? OFTA DETTA INTE PUBLICERADES FÖRNS 23.40 :o

Lite pics. (ni vet, egopics)







Wiiie. Puss!

Great day.

Dagen har varit superbra, verkligen.. Shopping med mammsi, subbis-lunch, senare middag/fika med Zarah.. Jaa, en bra dag helt enkelt.. Jag är bara så otaggad på att skriva blogg på helgerna... Inga som har tid att läsa ändå ju. Jag bokade iallafall tid för makeupsak imorgon, rådgivning och sånt, ska bli roligt... mindre kul är väl att det är klockan 11 på morgonen. OCH hon ska lägga en festmakeup. Haha, så om ni ser mig imorgon, bli inte rädda.. jag ska inte på fest klockan 11 på morgonen..

När skolan börjar kommer det ju bli massa updates me bilder, det gillar ni ju.
Puss

hejåhå , vilken match!

Igår va man hemma hos pojkvännen och mådde skit. Blev sjuk typ i förrgår och det har inte gått över än. Men har tagit det lugnt hela dagen och suttit framför teven i ca. 5 timmar eftersom sverige spelat semifinal idag hela dagen och dem VAANN!  Yes.. så tack vare tennisen mår jag fruktansvärt mycket bättre. :)
Mamma värmde även upp en sån där vetepåse som jag fick ha mot nacken eftersom jag hade så himla ont där men även det hjälpte och nacken känns mycket bättre. Så just nu är jag väldigt lättad, eftersom mamma först sa att hon trodde det kunde vara hjärn inflammation och då mådde jag verkligen piss.

Och imorrn är det dags för vikinga fest så igår begav sig jag och mina vänner till Guns hobby och letade utklädningskläder och faasen vad mycket skit dem hade. Dit bör man gå om man ska på maskerad! Jag köpte ett skägg och en vikinga hjälm.. Vetifan varför jag köpte skägget eftersom jag tänkt att vara tjej? menmen, blir väl en blandning. Men sjukt taggad, hoppas jag blir frisk bara :)




1. Jag på indiska
2. Lisen och jag as vikingar
3. Jag som gris och lisen med pippi flätor
4. HAHA, tessan
5. Jag med en otroligt söt peruk



Skönaste bilden på Mörten i vikinga hjälm och en otroligt snygg peruk, den klär dig älskling!

Nu blire dushen, man blev jävligt varm efter en sån där spännande tennismatch!

PUSS / Henrie

Wiie, idag är en bra dag.

Det känner jag på mig alltså. Mihi, ska möta upp mammsingen nu för lite shopping. Jag ska köpa almanacka och allt sånt där. Gud va jag ska satsa sönder på skolan. Känns väl, hmmpf? Sådär.. Hur mycket tid kommer jag få över. ? Jag skulle hellre bara fortsätta jobba och strunta i skolan. Men jag tänker inte stanna på de jobbet hela mitt liv så självklart vill jag också gå klart skolan.. Hmm, kluvet där.

jaja, ha en fin dag.
Pusspuss / F<3

Så sant som det är sagt

En stor fet jävla besvikelse. INGENTING annat. INGET

Sedan finns det ju positiva saker också. puss på dem.


P.s Någon som hört Nicole sjunga såhär fint? :o

I'll be your love
I'll never make you feel, feel alone
If yesterday blindfolds your eyes
I'll bring you tomorrow

godnatt bloggen.

Myspys för hela slanten.

Jag vet att jag skulle laga mat igår. Jag vet vet veeet. Men MCd skulle iväg och göra en sak först vilket gjorde att han nte var hemma förns 18.40. Och hade jag börjat med maten vid 19.00 hade den fasen inte vatt klar förns jättesent och min mage började kurra redan klockan 17. Så. .. När jag satte mig på tåget så insåg jag att jag var lite väl hungrig och lite väääl trött för att laga mat så bestämde jag mig för att köpa med kinamat eftersom jag kände ett sånt jävla sug efter det helt plötsligt...

För att kompensera detta sprang (okej, gick) jag förbi "Hemmakväll" och hyrde filmen United 93 också eftersom jag visste att Md inte hade sett den. Wiiie, succé tänkte jag när jag gick emot Ming. Haha, väl där fanns det så sjukt mycket att välja på så det blev lite av varje kanske man skulle säga.. Efter det gick jag emot Lucullus (det var ett jävla spring för att göra honom glad).. Köpte lite läsk och sedan började det regna.. med raska steg (shit, låter som en roman) gick jag hem till honom och min öppningsreplik var, "du gillade ju kinamat :$" Och visst, han blev nöjd, och hans replik för att pika mig var väl unegfär "åh va fint du har lagat, jag förstår att du lagade det hemma eftersom maten har kallnat lite nu" . HMMPF. Jaja, det var gott iallafall. Filmen jag hyrde var dock ingen höjdare, riktigt dålig faktiskt, det enda sorgliga i den versionen var att man vet att det hänt på riktigt, den jag såg själv, "Flight 93" var klart mycket bättre, heeeelbra film. Jag tjöt som en gris. Jaja..

Somnade tidigt eftersom någon skulle upp tidigt och fotas för något idag, plus träning. Usch. Jag däremot, jag sov som en koooo och gick inte upp. Joo, kl 08.00, för då lyste solen in, satte mig och käkade lite mat, och sedan kröp jag ner igen. Sedan skulle jag kila emot stan för att möta älsklings-Fia , dock skulle jag inte möta henne förns 14,30 och klockan var väl 12.40 eller något. Jamen då sprang jag på Md i trappen. tusan ... jag blev trött så vi kilade upp och myssov lite till.. Sedan puss och hej.

Mötte upp Fialutt och gick och käka, pratade minnen och bara njöt. Alltför längesen, .. och nu har vi lovat varandra att det inte får gå för lång tid tills vi ses nästa gång. Wiiie.. Saknat henne så sjukt mycket. Älskar henne så stört mycket.

   
Haha, se så långa ben jag ser ut att ha på bild 4.. moahah, JAG lyfter mig så jag flyger,
HA,eller något.





Tack för en underbar kväll och dag hur som helst.
PUSS! / Fridah <3

rubriks briist

Ikväll ska jag fika med världens bästa Elin och Therese. Blir nog en fika på steves som vanligt. Man säger alltid först att man ska testa på nåt nytt ställe men det slutar alltid på samma gamla vanliga, men vadå.. det är ju najs på stevan. ;D
Kanske följer min käre pojkvän med, men jag tror han har börjat tröttna på oss nu, hähä.. Får se vad människan säger!





Kvällens tygstycken:

Svart tröjj/klänning - Gina tricot
Skärp - Inovita
Moccasiner - Någon affär i frankrike

Ska upp och äta med min family.. Thai mat som vanligt, mums!

PUUSSSS/ HENRIETTA

Dagens kit.

Wiiie, idag har jag varit duktig och fotat mina kläder. Jag är ingen modeguru och hatar att ta bilder på det egentligen. Då känns det som om man själv tycker man är modeguru. Menmen, här har ni tyget som formar min kropp idag.


T-shirt - Monki
Väska - Åhléns
Jeans - BikBok




Skor - Wedins

Nu ska jag kila och handla inför kvällen. Mums
//Fridah <3

tjo och shiim

Tjatja, idag har jag varit duktig igen :) Jag har jobbat , var dock ganska slappt idag. Hann med en liten shopping tur efter jobbet också och köpte en svart längre tröjja med knappar på ärmarna och sen en suuuuper snygg plånbok ..Kolla här :





Ifrån mitt favorit märke Juicy couture som du bla. kan hitta på La louise i Linköping.

(Super dåliga bilder, tog med min mobil och det var uselt ljus.. sryy)

Ska städa i mitt rum nu , sen blir det dagens outfiit.

PUSS / Fröken Fromholtz

MiniSpa. Eller kanske inte.

Jag vaknade imorse och kände bara att jag ville fräscha till mig lite extra idag. Därför tvättade jag ansiktet en extra gång och sedan satte jag på en ansiktsmask som luktar jordgubb. Nu sitter jag med den i fejjat och det råkade nästan komma lite i ögat så nu tjuter jag också. Haha, menmen,. Vad gör man inte liksom? Den luktar ju gott iallafall. Mums. Jag kommer dofta jordgubb i hyn hela dagen, inte mig emot faktiskt !

Jag har bestämt vad jag ska laga för mat,. Först var det tänkt med värsta finmaten, men vafan, sedan kom jag på att det är onsdag.. Ingen jäkla helgdag. Haha.. Det blir iallafall Hasselbackspotatis (som jag äääälskar) och sedan kött, men vad för kött vet jag inte än ?? Får fråga dem i affären sen, det måste ju passa... Sedan någon sås också. Hmm... vad för sås vet jag inte heller ? haha, jag hade visst inte kommit så långt som jag trodde. Det blir nog bra.. Jag ska fota ikväll också så att ni får se hur det gick för mig, HAHA, kan bli en rolig syn.


Jaja, dags för duschen. Måste få bort den här masken nu. Mihi.
PussPuss / F<3

The sparkle in your eye...

All this time I was looking for love,
trying to make things work
they weren't good enough
´til I thought I'm through
said I'm done
then stumbled into the arms of the one.

Ligger här i sängen och bara funderar , funderar på allting. Skolan, framtiden, ... på vad som komma skall! Hur kommer allting sluta. Detta är ju början på min saga, men hur slutar den? Jag undrar om det finns någon som sitter och skriver min historia just nu. Dag för dag. Tänk om jag då skulle kunna gå in och skriva om den, göra mig till något helt annat än vad jag är. Bara för att se hur det skulle vara? Ja, det är en jättekonstig tanke, det vet jag. Men erkänn, ni skulle också vilja veta ungefär vad som kommer hända i erat liv.. Kanske inte detaljer, men kommer ni gifta er? Kommer ni plugga vidare ? Kommer ni uppnå era drömmar ? Jag är iallafall nästan helt säker på att vissa av mina drömmar kommer att uppfyllas. Det ska jag minsann se till. Jag sätter upp ett mål och ger inte upp förens jag har nått det. Tro mig.

Jag kommer ihåg när jag gick i 7an och (då blev man kär i alla). Jag var inne på Carlings tillsammans med Pania, och där stod han. Edvin. Han var verkligen den finaste jag hade sett. Han praoade där tillsammans med en annan tjej. Och jag var verkligen helt såld. Till saken. Han ignorerade mig, jag var en liten 13åring som hade en crush på någon jag inte kände medans han var ett år äldre och tyckte han var supermogen säkert. Iallafall, jag sa till mig själv den dagen att, "någon dag ska det bli han och jag" .. Och vet ni ? Två år senare var jag inne på Carlings igen, jag skulle kika på en jacka mitt i mellandagsrean. Jag gick ner en våning och vet ni? Där stod han igen.. på nästan samma ställe som två år tidigare. Kommer ihåg hur han tittade på mig och jag blev helt nervös, .. då gick jag ändå i nian och hade insett att man inte blev kär i utseendet. Men han var fortf. lika snygg enligt mig, hahah... Jag stannade därnere extra länge bara för att han var där. Senare den dagen gick jag tillbaka dit och tog tillfället i akt att hälsa på en gemensam vän (såg att han snackade med han).. och då passade jag på. Jag hälsade på min vän. Någon minut efter lämnade jag honom och hörde i bakrunden "Vem var det där ?! va heter hon?"

Det var Edvin som hade frågat om mig. Jag hade egentligen ingen aning om det och reagerade knappt. Men jag mötte den här gemensamma vännen nyår det året. Och han berättade hur Edvin hade tyckt att jag var så söööt osvosv. Jag hoppade av glädje inombords men jag var ju tvungen att spela cool ju? jag nickade lite flashigt och bad han ge mitt nummer till Edvin. Killen var för onykter och bad mig ta Edvins istället. Visst tänkte jag. Tio min senare kommer Edvin till stället jag var. Då hade vår gemensamma vän ringt dit honom och där stod vi som två fån, blyga som jag vet inte vad. Han stod där framför mig. Killen som jag absolut inte hade en aning om vem han egentligen var. Men som jag två år tidigare hade sagt att jag skulle bli tillsammans med.

Efter den dagen sågs vi, vi sågs lite till. Och vi blev tillsammans. Jag svävade på moln. Jag insåg att jag inte blev kär i hans utseende, utan honom... för den han var. Den bästa! Och det glömmer jag aldrig. Varför jag kom in på allt detta nu när jag inte ens är kär i han längre är att... man kan uppnå allt man vill. Detta kanske var ett dåligt exempel. Men det var ett exempel iallafall. ..


Ta mig tillbaka.
Dags för att kika lite tv.
PussPuss / F

bilder från gårdagen

Myskväll igår alltså  :) Jag älskar mina tjejer, vi är så jävla bra på att peppa varandra.. Lixom ta bara en titt på den fina tårtan vi gjorde till tess? snygg va?





jag drar till med en pose mitt i mysandet.. surhuvve jag ser ut som. höhö



Tessan, Emmelie och Mört



Min Bästa Elin



det va jävligt gött vill jag lova!



Efter ett tag när vi suttit och fikat såg vi Chrille (En lite förståndshandikappad kille som jobbat på Katedral i år) på andra sidan ån. Och jag tror aldrig jag hört någon vara så glad. Han slog sig ner och pratade med oss om hans sommar och hans gamla feta flickvän som hette Anna.. Haha den grabben är för skön. Svårt att hålla sig för garv!
Jag vet inte hur många gånger han sa att han blev så himla glad över att vi ropade dit honom och att han alltid kommer bära med sig det. Jag vet att han menar det också, snutt!  Oh, man blir nästan så tårögd.



Min käraste Therese <3
'
Efter fikat blev det att dra sig till Steves för att fika med Josse Filippa Angie och co. Chillad kväll mannen!
Sov sen hos mysis <3



Och idag har kvinnan varit flitig och jobbat.. I början av sommaren var jag riktigt negg när det va jobb på g men nu när får lönen för hela sommarjobbet känns det jävligt värt. Ska jobba mycket nu i höst och vinter , känns kul nu!



Bild från mitt otroligt exklusiva jobb, sugen på en tv kanske ?

Nu ska jag dushaa. PUSS / HENRIETTA




Ohgud, this can't be good.

Jag .. Fridah. Jag, människan som bränner nudlar och tycker köttbullar och makaroner är gourmetmat har tagit på mig ansvaret att göda en fullvuxen människa imorgon. Hur ska detta sluta ? IdaW hjälper mig med "menyn" just nu och jag råkar veta att McD inte läser min blogg innan imorgon. Så jag kan berätta för er att jag tänker köpa vitlöksbröd och värma i ugnen, och även köpa tzatziki, men jag tänker säga att jag gjort det själv. HA. Så det så! Sedan får vi se vad jag bjussar på mer!

Jag kom nyss hem efter en promenad med hunden och han har varit lika gosig idag? Ska han löpa eller något? Jag veeet att han är en hane så jag vet att han inte löper. Jag var ironisk. Jag bara undrar vad som slagit slint i honom bara för han blivit så gosig. Jag gillar det bara så jag ska inte klaga. Älskade lilla pluttXeus som ser "såååå" farlig ut men egentligen bara är en liten mes. Vad har du tagit dig till ? Vad hände med den där vovvsingen som knappt hälsade när man kom hem,.. eller sprang sin väg när man ville leka... you're long gone.


Nu ska jag på dejt med "Lill-Per" . HAHAHAH (internt)
PussPuss / Fridah

Great things happen in the blink of an eye.

Idag har jag tagit en tur på stan med Zär. Kikade runt lite och det enda som fick följa med mig hem var två basplagg från Monki. Men sådant kan ju också behövas liksom. Jag som alltid slabbar så mycket och fläckar ner allting, (alltid).. så att ha en massa extra ÄR PERFEKT... Speciellt när det är rea. då Jäklar ska man passa på med basplaggen. Mihi. Man få ju tänka ekonomiskt liksom!?


Idag när jag kom till min lilla plutte (hunden).. Jaa, han var en riktig gosegris. Vad hade hänt liksom? Han kröp upp i min famn och la sig tillrätta. Okej, iallafall i ungefär 5 min, sedan var det bara att springa och busa igen! Idag var jag iallafall duktig och tog två kort på min kärlek! XEUS.





Mammsingen var snäll nog att skjutsa mig till pappi idag.. eller aah för en stund sen. Men innan det hälsade vi på i Björns nya hus. Där bor även min förra kissemiss Pussen, som är heeelt kolsvart me liiite små vita hårstrån. Jag har inte sett honom på två år. Men när jag såg honom i trädgården såg jag direkt att det var min lilla älskade kisse. Ingenting slår honom. Jag blev helt nostalgisk och nästan sprang fram till honom innan jag kom på att han kan bli lite rädd då om han inte känner igen mig. Men jag satte mig på huk och ropade Pussen... ååh, han kom springandes i världens fart min lilla misse. Gud så jag saknat honom. Allergier är inget bra. Jag minns när han brukade ligga och sova på min mage. Varje kväll.. Nu var han helt underbar, lite större bara. Jag ville bara sno med honom hem igen, hit där han hör hemma. Jag älskar verkligen lilla missen. Sååå mycket.
Underbara gosiga du.

/Puss. Fridah <3


outffiiitt



Kvällens paltor :

Tröjja - monki
jeans - Rock and republic
Skor - Moccasiner ifrån Frankrike




Puss / HENRIIE

ps. ibland så är jag jävligt itressant men inte idag.. höhö  Pose på mig.

mys dag med mina brudar

Sov hos min älskling igår. Jag var först och kollade på hans tränings match och dem vann med 5-0, han va jätte söt.. höhö! Lite synd om lillen när han blev ner knuffad bara :( fast kanske är rätt vanligt i innebandy? inte fasen vet jag..
Sen gick vi till steves och käkade pastasallad, ganska så najs faktiskt. Det borde ni andra i Linköping testa..  mjau!

Men men..
idag har jag varit på staden med mina vänner, vi kände att vi skulle ta oss en titt på rean. Och jag hittade en super söt body men det var dock ingen rea på den men som tur är så funkar monkis priser redigt bra..




- Monki 200 kr

det var min sjukt ointressanta dag .. yeah!





men tonight blir det att ha mys kväll för tessan med alla brudar. Vi har gjort tårta och bakat kladdis men det är en hemlis för henne och nu vet jag att tessan alltid läser bloggar så jag hoppas inte hon hinner läsa min innan hon åker för det ska bli en liten överraskning, hihi!


Kommer massa mysbilder från ikväll säkert !



men nu ska jag göra mig iordning lite granna..

Hörs later , kiss / Henrietta F

My heart won't let you go.



I miss you
I miss your smile
and I still shed a tear
every once and a while
and even though its different now
you're still here somehow
my heart won't let you go
and I need you to know
I miss you
Sha la la la la
I miss you

Nu är jag hemma iiigen..

Duktig som jag är har jag jobbat fre/lör OCH söndag. INTE illa må jag säga. Nejdå, men jag är fruktansvärt trött. Jag hade dock ganska roligt igår.. Okej, inte världens fullträff, men bra mycket bättre än att sitta hemma. Käkade världens underbaraste pasta när vi kom dit. Jag blev akut hungrig (konstigt, jag jobbar ju på resturang.) jaja, så jag beställde in en Pasta Nero,... det är en slags mörk pasta, med skaldjur och .. aaah, helt underbar.. Mjau! Nu blev jag sugen på det igen!!

Jaja, vi förflyttade oss senare under kvällen emot nattklubben, hängde in våra saker och sedan träffade vi lite sköna människor, Einar, Moberg osvosv.. Jaaa, ganska sköna var ordet! Vissa blev onyktra, vissa inte. Inga namn nämns. Men jag var ganska förbannad i slutet av kvällen. Sov hos Liv. Jobbat idag. klart slut.


 


en sånhär bild har ni aldrig sett på mig va? Det var därför Liv tog den. 

Liv och Amanda,.


Sedan blev de någon konstig inställning på kameran.


Jag och Einar.
Puss på er / F <3

Utgång på Ingång.

Nu har jag jobbat två dagar i rad och förtjänar en utgång. Så nu ska jag åka till Norrköping och möta upp Liv och lite folk för utgång på Palace. Vi hörs imorgon. . Kul att Henri är hemma igen, saknar den pluttan!

PussPuss / Fridah<3

Outfiiit

Det blir fika och sen ut med tjejerna ikväll  .. så de e najs! Ska mysa med Linus sen <3




Kvällens tygstycken:

kavaj - Juicy Couture
Linne - James Perse
Jeans - Rock and republic

och......  Dessa skor till







Jacka - Gant







Blev sugen på att klippa av mitt hår idag.. vad tycks? höhö... skulle fan aldrig våga

ps. sista bilden är inget försök till större bröst.. utan vetifan vad jag gör. haha!

Ajjaaa nu är jag seeeee   , PUSS / HENRIEE

plääns

Idag och igår har jag varit med dessa Frächingar :




Och ikväll ska vi + kanske Amanda på bio och se på Barnhemmet... har hört att den är både dålig och läskig. Får se vad jag tycker. Skräckis är då ingen favorit hos mig direkt. Skit skraj för sån där skit! :P Höhö..



kommer en liten outfit bild senare ..

Mjau från henriee



maby en outfit ikväll ?



Tessans ur snygga klänning ! Mjau på den... ska fan sno den

Tillbaka från Frankrike!

Har varit en sjukt härlig vecka med bara sol och bad. Men fyfan vad varmt det varit, eller alltså.. det är ju skönt men mer äckligt fuktigt. Ibland trodde jag att jag skulle svimma av alltså , ush! Ingen härlig känsla direkt.
Men härligt att få lite lugn tid tillsammans med bara familjen, det var ett tag sen.. :/ Vi var mesta dels i Antibes, Juan les pins, Cannes och capt antibes .. riktigt mys. Hittade iinga kläder jag föll för utan köpte mig 3 par skor och ett par YSL brills istället, bild där nere! 
 Tack för en mysig resa familjen!

Dock så va det en hel del problem med flygresandet. På vägen dit så missade dem en av våra väskor så mamma fick vara utan sitt bagage i 2 dagar.. suck. Sen på hemvägen var första planet försenat 3 timmar och sen nästa plan från amsterdam hem till sverige blev helt inställt så fick vi sova över i Amsterdam.. kul? Not... jag börja fasen gråta av ilska haha! Men men någon av alla världens människor måste ju råka ut för det just den dagen..

Vi tog inte massvis med bilder direkt (ovanligt) men några tog vi iallfall men som sagt så har jag inte usb sladden så får visa lite bilder från telefonen :P



Vicks och jag



vi 3 <3



mina snuttiga systrar



Juan les pins , party gata



pappsii och vickan



vickan och alex på Amsterdams flygplats



En grym mobil för 70.000 från Vertu, räätt fräch men äckligt dyr



I början av hemresan upptäckte pappa att det fanns spel på hans mobil så resten av resan fick man ingen kontakt med honom.. man lyckades till och med sno till sig hans plånbok utan att han reagerade? Suck..



vickan tog lite posebilder på mig under flygturerna.. höhö läckert


Som ni ser så va det inte så mycket bilder från självaste resan typ stranden och så utan mestadels ifrån flygplatsen, haha! Men hade inte med mig telefonen någonstans..








Da brillzz

Men ska dusha lite nuu... men nu är Henrie tillbaka !

PUSS /  HENRIETTA

And off I go!


Klänning - Gina Tricot
Väska - Åhléns




Byebye / F

Grattis till första vinsten.

Wiie, första vinsten för Cluben i år. Roooligt. Nu börjar det dra igång. Det känns.


Nu ska jag hoppa in i duschen fort som attan och sedan ska jag göra mig iordning för att (förmodligen) dra till Platå. Hmmpf.. Ja, vi får se helt enkelt. Io.m att jag är minderårig får vi se. Jobbigt med vänner som baara är äldre och jag kan inte alltid "glömma leget".. haha. Skit också. Jag berättar iallafall senare eller imorgon. Ska nämligen krascha hos Zarah .. Ha en trevlig kväll!

Pusspuss / F

Min gosigaste vän.



Jag älskar min snuttegosis-låtsas-kanin vid namn Pippan.
(p.s Lycka till ikväll MD)

Pretty pretty me.

Jag är en riktig pojkflicka ska ni veta! Jag är usel på att spara ut mina naglar också, stört. Varje gång dem äntligen börjar bli lite långa så går de av, för att dem är så mjuka.. Jag glömmer alltid nagelförstärkning, suck! Så nu är jag trött på detta, jag vill ha gryyymmmma naglar. Så idag har jag fixat och donat med dem så nu finns lösnaglar på, tillfälligt.. Jag ska göra riktig nagelförlängning istället. Men måste vänta på en tid eftersom det är Zarah som fixar och hennes är superfina. Idag t.ex kom hon hem med knallrosa naglar.. ? ja man tackar ja, men dem var coola. Hmm, får se vad det blir för mig. Nu jävlar ska jag bli kvinnlig.

Har precis kommit hem efter en kvällsfika med Zär,. Inte så lång men vi hann trycka i oss en bulle och varsin caffe moccha vs vanilj latte, diskutera pojkar och världssaker. Efter det när jag var påväg hem hoppade jag på bussen, men gick av en hållplats senare då jag insåg att jag var sugen på Subbis, (Subway). Jaa, då hoppade jag av och köpte en, (med en enda sak i åtanke). Att få mammsi förälskad i de. Så jag köpte en , satte mig på bussen och öppnade påsen framför mamma och BOOM, she's inlove. Varför jag ville det vet jag inte? MEN , hon ska iallafall gå dit imorgon. Hon är en tönt och bantar. Så hon måste planera att imorgon kan hon äta en macka. Haha.. Jaja.. mission complete.


okej jag är ingen nagelexpert. Men bättre än innan.


haha, ohja. ehm,.. lillebrorsans rum. Och min slappoutfit.
Kofta - Zara
T-shirt - Indiska
Shorts - Djurgården

Puss / F<3

I'm ready to jump. .. am I ready to jump?

Saken är den att här tänker jag inte nämna något namn, absolut inget. Vilket jag inte brukar göra men ändå. Om man tittar på oss två som individer så har vi gått igenom mycket av samma saker. Vi är två helt olika personer och vi gör två helt olika saker, jag går i skolan, du har... ehm, jobb. Jag skulle inte kalla det jobb  att göra det du gör, snarare hobby man får betalt för, men du gör ju det . Vi är så olika. Jag kan inte låta bli att återkomma till det varje gång. Jag kommer sååå ihåg varje sekund av första gången jag "träffade" dig, haha. Det blir något att berätta för barnbarnen asså. Sedan dess har vi setts. Jaa, vi har väl det och varje dag tänker jag efter hur det är bäst att göra för mig, vad kommer hända? Ska jag stanna i detta och riskera allt ? Eller strunta i allt och gå miste om det som finns? Jag är så kluven. Egentligen är det bara Zarah som har varit i samma sits och vet hur detta känns. Men detta är något jag måste komma underfund med själv. Vi är två olika individer som smälter ihop på ett sätt jag verkligen gillar, och du också såklart. Jag är nog rädd, jag är nog bara så himla rädd. Jag har släppt allt en gång förr, och om jag gör det igen är jag rädd att samma sak händer igen. Jag har jättesvårt att öppna mig för vissa människor. Men att vi är så lika, och har varit med om samma saker (vissa), trots den lilla ålderskillnaden, ja, det väger in mycket hos mig. Jag vet helt ärligt inte hur jag ska göra. Egentligen är det ett så himla enkelt val. Men ändå inte.

Detta är något jag måste tänka genom noga nu. Är det värt det ?


(musklerna i din fasta stjärt, får mitt blod att strömma till... internt, ha)

/Fridah <3

Everything has its own way.

I can only imagine. Den här låten alltså. Hörde den första gången för ett tag sen och ... första gången man lyssnar kopplar man till en kärlekssång, jaa, till sin älskade... Men lyssnar man igen och igen så börjar man koppla till hur killen sjunger om Jesus, och hyllar honom. Den är vacker. På båda sett.. Lyssnar man på den som om man vore kär. Då är den underbar. Lyssnar man för den handlar om Jesus, jaa, den är gudomlig då också. Magnifiiiikt!

Nu är klockan 03.04 och jag undrar varför jag fortfarande sitter här... eller, jag pratar iof. med Josh (min aussievän).. Nu är det ju faktiskt förmidag därnere ? Eller jag har säkert fel, men något sånt. Han är precis som IdaW, man kan prata om samma saker. Ställer upp och försöker hjälpa, ge råd, fastän han finns på andra sidan jordklotet.. men inte länge till, om en vecka ungefär flyttar han till Estland för en säsong där. Närmare än så kommer man ju inte, right? Bara börja kryssa lite över Östersjön ju ! haha..


Mercy me - I can only imagine

Nää, om man ska sova lite kanske,.... klockan tickar faktiskt.
Puss på er / Fridah <3

With the taste of your lips.

You're toxic.

Wiiie, sitter här i min jättesköna men lilla säng och kikar Ugly betty (god bless the Pirate Bay) dagar som denna med bara regn och mörkt väder.. FY! Gårddagen utvecklades otippat ? Jaja, blev helkväll med Wille och Wille. JÄTTESCHYSST att ni väntade på mig innan ni käkade McDonalds. Där stod jag alldeles ensam i regn och moffsade kalla pommes. Haha what the? nädå. Menmen. Nu har jag ju sett Matrix, och Matrix Reloaded. Det är riktiga killfilmer och jag vet att jag borde ha sett dem. Well, nu har jag det iallafall! Mjau! Är det baara jag som tycker att Keanu Reaves är lik Måns Zelmerlöv? haha.. Äsch.

Idag däremot är jag lite down. IdaW , (du är bäst!) Tack din toka. <3
Nu ska jag fortsätta nörda UB och sedan gå vidare med BERT! Whats not to love?!






PUSS / F <3

För jävla klantig!

Suck, min bror är hemma igen, (han reser i jobbet) och nu skulle vi iallafall käka lite efterrätt och jag var så sugen, så innan mamma och dem kom till köket tänkte jag ta skeden och smaka lite. Dum som jag var stoppade jag den i munnen och visste inte att den var frusen... jag kände hur läppen fastnade i och drog bort skeden. Så där satt skinnet från min läpp.. FAN. det svider och svider och jag blir irriterad. Tusan.

Nu lyssnar jag igenom Britney Spears Greatest Hits, shit vad bra hon var en gång i tiden.
Pusspuss / F<3


I can make it through the rain!

Shit pannkaka vad det regnar?  Jag var uppe klocka åtta imorse med min randiga morgonrock i gult, rosa, mörkrosa och ljusgrön , jaa, i den var jag ute på parkeringen med min stora resväska och lämnade över den till mammsi, snällt av henne att plocka upp den påväg hem från jobbet. Det var nog en snygg syn! Kände mig som en munk, med lite mer färgglad rock. Ha. Jag såg faktiskt tre stycken när det var så sjuuukt varmt. Stackars dem som var tvugna att ha så himla mycket kläder på sig!!

Min farmor är världens bästa och har lovat att skjutsa mig till mammsi sen. Jag ska bara packa lite av det sista och så. Jag måååste få ordning på alla kläder osv. Orkar inte ha med mig allt fram och tillbaka. Det är så himla mycket kläder, verkligen. Menmen. Jag ska få ordning på det. Får fixa ett slags system eller något. We'll see... Jag ska försöka få farmor att stanna vid Subway och köpa mig en riktig fetingmacka, fy tusan vad gott. Jag är så fruktansvärt sugen på de då Wille den tönten hetsar på MSN om hur sugen han är. GOD I WANT ONE!

Dags att kika vidare på Våra Bästa År, min sommardrog!


Vad hände med vädret?

// Fridah <3

En för himla bra vecka.

Vädret har varit underbart .. Okej, fram tills igår, men vi har ju haft riktigt bra väder ett (litet) tag iallafall, inget att klaga på. Helgen har varit grym. Eller helg och helg, den tidne jag var ledig. Mcdreamy lagade mat åt mig, fasen., jag som inte trodde att han kunde det så jag käkade en macka innan jag åkte hemifårn, för att... annars skulle jag ju gå hungrig liksom? HAHA. Menmen, det var överaskande gott, .. egengjord klyftpotatis osv. Jaaa, minst sagt gott. OCH mättande. Stackarn måste ju ha trott att jag inte gillade det när jag åt så lite. Men nej, jag blev bara jättemätt. Hyrde lite film och kika lite Bert innan sängdags. Upppp tidigt som tusan. Menmen vad gör det.

Igår efter jobbet bestämde sig personalen för en utgång som enlígt mig blev riktigt rolig, min kamera har dock inget batteri så det blev inga bilder. Zär fick dock ihop några så när hon sänder över dem till mig ska ni allt få se på fan. haha.. Vi kilade till Palace i Norrköping och jag hade väl inga förväntningar, tänkte mig Harrys fast i Nkpg ungefär. Men när vi kom dit käkade vi middag och efter det började folket strömma in från alla håll och kanter. Jag mumlade för mig själv under middagen,
"Fan, kommer det inget folk eller !?"
Men det gjorde det,  sjukt mycket folk och det var en riktigt värd kväll. Inte alls som Harrys. .. Faktiskt. Bara massor trevligt folk. (Och anledningen till att jag kom in eftersom jag är 17 år är för att våran chef känner dem där eftersom dem käkar på resturangen där jag jobbar och så. Så det var därför. Jag är den enda under 18 år så därför var det okej.. Annars skulle jag definitivt inte kommit in) Men roligt var det.

Nu kikar jag på hundvalpar. Har hittat några möjliga kandidater. Vill ni se ? Klart ni vill.




Pusspuss / Fridah <3

NUU ÅKER JAG

BYE SVERIGE :D




Ha det fint här hemma i Sverige ! /  Henrietta

Bye Sverige

Blev att äta middag först med släkten eftersom min älskade mamma fyller år idag. Men nu ska jag dra mig bort mot anna... Sitter helt tårögd redan nu. Kommer bli en mys kväll med två av mina bästa bästa vänner. men nu blire att ha kul sista kvällen :)

För imorrn drar jag iväg till dettaa...




 

Älskade Frankrike alltså.. kommer bli härligt!

men nu blire att packa ner massa sommar klänningar för den kommande veckan!

PUSS FRÅN HENRIETTA <3


tjo, schim och tiddelidi!

Igår var det fest för Anna Nanna och Tora. Eftersom de åker till USA på Torsdag så blev det många tårar men även mycket skratt. Finns verkligen inga bättre vänner för mig och jag är så himla glad att jag har dem. Men tur som jag har så får jag träffa dem idag igen, Tora och Anna en lite längre stund dock. Nanna kommer förbi här snart och ska hämta sin tavla och då blir det sista gången jag ser henne innan hon åker :/ Eftersom jag ska åka till Rivieran imorrn med familjen, wiie ! Skönt att åka bort när skit vädret kommer känner jag allt! Vi ska vara borta tills på onsdag så kommer inte se brudarna mer efter idag... fy tårarna kommer bara spruta. Men fatta vad kul dem kommer ha det!

Ajuste, varför jag inte uppdaterat på sistone är för att jag har hållt på med tjejernas album som dem fick igår.. De blev jätte glada. Blev lite tårar vill jag lova. Så det var orsaken men den är väärd!

Tänkte precis lägga in alla mina bilder från kameran men vad tror ni händer ? Jo jag hittar inte min sladd till datorn... Starkt Henrietta! Så jag lägger in lite bilder från iphonen.. Alltså helt blandade bilder ifrån olika tillfällen och även lite bilder från Johns 20års fest. Titta och va glad!

Grill vid scandic beachen med mina mongon



Mys i båten med mina kära vänner:



Mysmiddag med mina bästa vänner Anna Nanna Tora Elin Therese Emmlie och Märtha :



Johns 20 års partaj: ( Johns bilder )



Ska leta fram sladden så ska ni få massa roliga party bilder :)

Puss / Henrie

Another perfect day.

Vädret idag har varit helt fantastiskt verkligen. Jag har legat nere vid Scandicbeachen och läst en underbar bok hela förmiddagen, ja, iallafall tills William dök upp.... för att inte göra mig besviken. Han fick hålla mig sällskap tills Zär kom,. Jag var väl mer eller mindre skitsur för att alla är så jävla mycket mer bruna än mig, menmen, får skylla mig själv som jobbar ihjäl mig. Påtal om jobb, det blir de imorgon och på söndag. Wiiiie.. Roligt. För äntligen får jag jobba med Zär igen, var skitlängesen ! Hoppas allting går bra för henne ensam ikväll.

Utbjuden till Skärgården är jag och därför fick jag ledigt från jobbet idag så jag kunde spendera tid med dem viktiga - min släkt. Men nu ser det ut som att det blir ändring på den saken (av olika anledningar) Istället ska jag spendera min första fredagskväll tillsammans med Mcdreamy, käka lite gott och bara ... göra de vi gör bäst. Umgås. Tidigt imorgon åker jag till jobbet och sliter arslet av mig. Och på kvällen kanske det blir lite party. We'll see.





Later, / Fridah<3

RSS 2.0