Mysdag.

Myste med Fanny hela förmiddagen. Mums på den söta saken. Long time no see.


Klänning - Chammomile (eller något)
Väska - från amsterdam

 

pusspuss / F

TJUUUBREeE

Läste nyss en liten gullig kommentar om att någon viss lillen saknar mina uppdateringar. Okey... jag vet att jag varit sjukt dålig med det på sista tiden. Men det är på grund av att mina bästa vänner snart åker till Usa i ett år och jag vill tillbringa så mycket tid som möjligt med dem! Men just för tillfället är jag inte med dem utan jag är hemma hos Linus. Men som ni vet så älskar jag att lägga upp bilder och jag har inga bilder här så jag får skriva ett sammanfattande inlägg om de senaste dagarna när jag kommer hem... för då blir det en hel del bilder också! :D eller tycker ni ens det är kul med bilder?

Ska snart dra hem till mig och bada i poolen med tessan och märtha.. maby Louisa? :) Men skriver senare babes!


Nu vet ni läget iallfall men det blir ett längre och roligare inlägg när jag kommer hem!

Puss /  frompan


Packning för hela slanten.

Nu är det dags att kila till jobbet, jag veeet. Jag borde vara jättepigg men saken är den att jag kollade på serien Big Shots till klockan ett inatt! .. Så man skulle kunna kala mig sengångare ungefär. Det är så jag ser ut. Fasen, alla verkar vara vakna nu :P

Tur är väl att pappa är snäll nog att skjutsa mig till jobbet så att jag slipper åka tåget osvov.. aldrig roligt på morgonen. Menmen, idag blir det jobb alltså,sedan ska jag hem till Liv och ha myskväll med henne och hennes lillebror. Vi bruakr inte planera det, men de lyckas alltid bli så.Kanske hans fruga också. vi får se vart kvällen lider.. Imorgon blir det jobb från 12(13).00-19.00 ..sedan hem, har råkat lova Wille att han ska få en subwaymacka av mig.. men vi får väl se... hahah.. klart han får en men vi får väl se om han dyker upp.. annars blir de ju mer till mig ! Haha..

Torsdagen är jag ledig, och ska tillbringa förmiddagen/eftermiddagen med min goda vän Fanny som gick i min parallellklass i ungefär tre år. Okej , jag gick i F och hon gick i H, men det var ju ungefär parallell vettni. .. whatever! Vi ska iallafall ha trevligt som alltid och efter det har jag mer eller mindre tvingat Mcdreamy att laga middag åt mig,.. okej, inte tvingat. Men säger man att man är mästerkock nästintill så får man ju faktiskt bevisa det också! Risken finns väl att det inte blir av och att vi får hitta på någe annat istället. typiskt!! haha..

Menmen, helgen blir jobb.
Pusss sålänge / Fridah


People will be people.

Så är det och kommer alltid att vara. Jag är så fruktansvärt trött på den här staden. Ni anar inte. (eller jo kanske eftersom jag åker till Stockholm bara sådär ibland). Jag avskyr staden Linköping. Det enda jag gillar med den är mina vänner. Och kaaaanske att dem godaste Subwaymackorna finns här.. Stockholms är inte allls lika goda. Menmen återigen. Jag har tröttnat på en här staden. På vad de har att erbjuda.. för vad finns det mer än egoistiska , falska , trångsynta människor som dömer personer efter vad man hört istället för att lära känna personen själv? Man behöver väl förfan inte bli bästisar , men att skapa en egen uppfattning är något alla bör klara av. Speciellt nu när man börjar bli äldre. Herregud för 19-åringar som sitter hemma och snackar skit om folk man inte ens känner. Det är som om jag skulle sitta här och säga att Adriana Lima är helt dum i huvudet, en riktig hora som ligger med alla... (FÖR JAG VET VEM DET ÄR, men jag känner henne inte,. men jag har hört det.. så jag tror på det)  NAE PEOPLE, detta är jag trött på. Den här staden är jag trött på.

Aja, jag har precis kikat filmen "Flight 93" som handlar om den 11 september och World Trade Center och terroristattackerna osv. Filmen var väl inte så bra, men hallå? Det är inte de som är saken. Bara att få se filmen och får en liten inglimt i något som faktiskt har hänt är helt... jaa breathtaking. Jag kan inte förstå att detta har hänt på riktigt,.. Detta är så overkligt. Jag skulle vilja ge så mycket cred till dem människorna på planet som var tillräckligt modiga att slå sina kloka huvuden ihop och försöka ta tillbaka flygplanet. Jaa, övermanna dem andra helt enkelt och dem lyckades... lite försent bara. Men dem gjorde det. Och om jag var i deras familjers sits skulle jag vara så himla stolt. Verkligen.. Dem fick detta fjärde plan att krascha långt ifrån dess ursprungliga mål och därmed rädda massor av människor. Hjältemodigt.



Pusspusss / Fridah<3

Voíla .. Bilder.

Nu people, ska ni få se bilder från min Stockholmsresa under veckan,...

   

bild 1: Limpan i stan
bild 2: Jag påväg till Marcus
bild 3: Babe in the bush?
bild 4: Hos Marcus


   

bild 5: Erik och en trevlig prick
bild 6: Marcus , okänd och Limp.
bild 7. BildförstörarFridah
bild 8: BildförstörarFridah ,.. igen


  

bild 9: Posebild.
bild 10: killen med superögonen


   

bild 11: "Hoppa hoppa hoppppa!!"
bild 12: Wiiiie
Bild 13: Mys i solen
Bild 14: Ingarö

   

bild 15: Simon och jag,
bild 16: Jakke och Amanda
bild 17: EEEERIK
bild 18: Simon

  

bild 19: Jag och Limp
bild 20: Gentlemen som alla bär något av mina saker.
bild 21: Jag och Limp

Finns väl några bilder till men orkar inte lägga upp alla. Men den här veckan har vait grym. Verkligen,
/Pusss Fridah <3

I'M BACK PEOPLE.

Nu är jag tillbaka från Stockholm förstår ni. Det har varit en grym tripp. ..
Verkligen. Visar bilder och så imorgon. Nattis

Var och badade på Ingarö.

/Fridah <3

flitiga Henrietta

joni.. Nu är hon både aktiv på bloggen och även på jobbet.. de ni ! Har jobbat ifrån 10 till 18, som vanligt alltså! Men idag va det trååk. Inte en människa på stan i det här fina vädret och det är ju ganska så förståligt. Synd om mig som missade solen bara.. Fyfasen!  Och eftersom det inte var en kotte på stan så gick tiden extra segt. Men men.. lönar sig ju i slutet.

Nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt.
Köpte ett skit kul spel förut idag som jag har suttit och spelat på telefonen nu sen jag kom hem( hej nörd! ) kommer vara fast i spelet i några veckor nu kan jag tänka mig. Det är lixom som 5 tärningar så ska man skaka telefonen och stannar och då släpps tärningarna. Så är det något slags poker grejs , wie! Ajja sjukt onödig fakta som ingen vill veta,höhö!
 
okey nu så ger sig Henrietta! Mamma tjatar varje dag om hur slarvig jag är och jag försvarar mig alltid.. (vetifasen hur?) Men nu så bor jag i stan ensam och det är så förbannat jävla stökigt här hemma.... pågrund av mig. Kläder ligger överallt, även disk och skit. Jag börjar fasen må dåligt över det här. Får även höra från Lillsyrran varje dag  : undra hur det ska se ut hemma hos dig när du blir stor? jag börjar faktiskt fråga mig det samma... haha.

Utsikt i min väska i dag : Bikini, trosor, kamera, mobil, laddare till både kamera&mobil, sminkväska, tamponger, pengar, nån plast grej för några skoinlägg, 4 läppglans och sen massvis med skräp och kvitton från olika butiker. Blir o rensas imorrn!



Det var lite onödig fakta från mig och nu ska jag gå och käka på Kikkobar!


Puss ifrån Henrii

Ny laptop... ååh

Min alldeles egna laptop. Mums säger jag bara. Jag har faktiskt aldrig ägt en sådan. Men nu så. Den funkar galant och jag trivs med datorn i sängen.. Gaaanska trött är jag men vafan gör det om hundra år?!

Jag har varit förbi en sväng på stan idag och införskaffat mig ett par nya tygskor.
Det är de tredje paret jag köper av exakt samma sort,,Inte för att dem går sönder utan för att jag vill att dem ska vara finvita. Inte kaffefläckar från jobbet, suck. Menmen, de är iallafall mina favoritskor och gud vad underbara dem är. Har aldrig fått någor skoskav av dem, kanske är just därför jag älskar dem? Jag har även hunnit med en fika tillsammans med mitt Zär som jag inte har träffat på ett tag då jag har jobbat och hon "slapp" . Vi hade mycket att ta igen för gud vet vad hon har styrt med i helgen. Haha, bruttan följde även mig till tågstation där jag köpte mig en tågbiljett till storstaden jag tänkte åka till imorgon. Liv möter upp mig vid centralen och sedan blir det lite shopping, (observera lite) och efter deten mysig fika någonstans,. På kvällen händer det andra saker.

Nu blir det natti men ska försöka fota massor åt er .
Pusspuss / Fridah (p.s IdaW ... saknar dig med långben)

snygg mamma hej!



hemma hos mormis hänger massa sånna hära snygga bilder på min kära mor. En aning äldre nu bara.. höhö!  Men snacka om snygging! Grr.. va bara tvungen o visa henne.

 / Henrie igen

Bildeeer... idaw blir glad? ;)

Okey.. nu har jag fått många klagomål på att jag skriver för sällan, av mina vänner. Men har inte haft tid försen nu! Jag jobbar den här veckan så jag bor i stan nu, ganska skönt.. så nu blire lite mer blogginlägg också. Fast jag har ju lite otur med att jag jobbar under denna vecka som det ska vara fint väder...  :( Men jag ska kämpa på!

Lite bilder från dessa dagar jag varit lite frånvarande, har dock inga bilder ifrån johns 20-års fest som var extremt rolig! Men här kommer lite andra mys bilder ist:

VIS och BK:



Jag och Amanda på Saharacafe


 
Jag och Mandy på tåget



Louise Jag Amanda



Sötaste Amanda



Tora i ett baksäte



Jag och nån tjej som vi träffade på tåget



Amanda och Carro på Bk


Landet i Loftahammars skärgård, mys med släkten:



Blivit en hel del mys med göllet också.. igår spelade vi Monopol med Kajsa på landet i Fjälla!



Det va en hel del bilder. Men nu måste jag skyda mig och fixa mig.. ser ut som en idiot!

Puss sålängee <3 /  Fromholtz



 


Superhuman.

Jag är helt slut . jaaa helt S L U T !!! Jag har jobbat konstant sedan i torsdags förmiddag. Visst. Jag har haft mycket roligt också, men det är sjukt med slit. Jaja. Har lite bilder från Söndagsklubben igår (en påhittad klubb som mitt jobb har uppfunnit)... Haha..


Här är bilderna.. Ni klagar ju alltid på att det är för lite så varsågod!

  
Bild 1: Mowgli med vän
Bild 2: Nötterna spänner
Bild 3: Majsan ..


  
Bild 4: Limpan
Bild 5: Jag och Viktor .. (Personalkärlek)
Bild 6: Tommy och Limp


  
Bild 7: Aida och ehm.. jag
Bild 8: Limpan och jag.
Bild 9: Chefen.. Puttrick


  
Bild 10: Jag och Hulken
Bild 11: Limpan och Hulken
Bild 12: Piff och puff.

Pusspuss / Fridah <3

.. och för min del jobbet.

Henri drar till Skärgården medans jag drar till jobbet. Wiiiie. Va roligt.. Äntligen. Eller, jaa entusiastisk är jag. Men jättetaggad? nej. Jag är iallafalll på bätter humör idag än igår så det känns bra. Annars hade gästerna nog fått sig några utskällningar för minsta lilla sak. Haha. Jaja, jag har packat en väska och vet därför inte hur länge jag stannar. Nu jäklar vet ni. Nu ska det jobbas hårt. Mihi. Menmen. Vi får se som sagt. Jag ska försöka blogga därifrån men då blir det troligtvis sent på kvällen eller tidigt på morgonen innan vi öppnar eller sent när vi har stängt. 

Vi hörs people ! Pusspuss /Fridah
P.S . gud va dåliga ni har blivit på att kommentera, t.o.m idaW liksom, :p


(hahahaha)

Nu bär det av till skärgården

Ja.. nu blire inte att åka iväg till Fjälla (mitt landställe) utan till Loftohammarsskärgård, där jag har landställe med min släkt. Igår kände jag Nej jag vill vara i stan. Men idag så känns det jävligt skönt att komma bort från Linköping lite. (förutom att åka ifrån min man) För ute i skärgården kan jag verkligen koppla av. Kanske fiska lite med mina småttis kusiner? Eller ta en båttur? Jaa.. mys hur som helst! Blir en bra laddning för storpartaj på lördag då John fyller 20 år. Blir kul, woho!  

Igår hur som helst blev det att ta sig ut till Joel som bor ute på vischan (stavas?). Grabbarna badade... eller ajuste Joel badade för att Linus var för fegis. Jag badade inte iallfall, alldeles för kallt för min smak. Men jag tänkte att jag kunde ha mys och kolla på när dem badade. Men icke då! Där träffade vi på 4 fjortis 92or som tältade och körde klädpoker. Det enda flickorna kunde säga var fuck off, moooooogeeetthhh, haruu cigg?, äru full ellee? Sjukt NEJ tjejer och det gick inte dirket att ha det chill. Blev att sitta och störa sig på dem istället. Haha, roligaste var att Joel blev knäckt av en.
Men men... Mysig kväll hur som helst trots några tårar..

Men Bye Linköping för 2 dagar. Ska mobilblogga sen idag! Hoppas jag lyckas.

Puss på er sålänge / Fröken Fromholtz

( orkar inte koppla in kameran, så blir inga bilder idag heller. Sorry! )


Suck.. Nevermind.

Ikväll har varit en riktig bölkväll. Jaa, en kväll man bara deppar och mår dåligt. Och ska jag vara ärlig borde jag inte ha en sådan kväll idag. Jag borde vara glad. Jag har så himla mycket att vara tacksam över egentligen. Men ändå finns det kvällar när man bara känner sig nere, man känner sig så dålig och värdelös och även om man känner så , så vet man att man egentligen är riktigt bra. Att man ska vara glad, och lycklig om inte annat. Jag kan inte känna så ikväll. Jag mår inte bra. Och jag vet helt ärligt inte varför. Visst.. Jag är säkert glad imorgon igen, då har jag sovit på saken. Men nej, den här kvällen slutar i depp. Jag orkar inte liksom .

Jag ber om ursäkt för mitt snyftinlägg. Men alla har sånna här dagar. Jag vill inte att folk ska tro att man är någon jävla supermwoman för att man nääästan alltid låter glad i bloggen. jag/vi är inga superbloggerskor men vi har en del läsare och jag vill inte försöka låta som något jag inte är. Jag mår dåligt.. det gör ni också vissa dagar. Och idag råkade mina tankar hamna i bloggen.


Nicole Scherzinger - I'll be your love

Nattis / Fridah <3

frööömpa häär

Haft några mysdagar med älsklingen nu.. Har blivit att köpa mycket mat och även göra chokladpudding ( som han sög på ) , sen lekte vi med Joel igår och vi gick och käkade på Kikko bar, chockade kära vänner? nej! haha.. men det är så jäkla gott! 
 Såg också en hel del filmer.. Såg bland annat dagboken för första gången!! Och nu förstår jag vad alla menar med att den är sorglig, fyfan vad tårarna rann.. Himla fin film, fast Linus tyckte den var ett sömnpiller. ( Ingen smak för filmer inte,höhö)  Ajja, men idag fick jag slita mig från Linkis.. trååk!
Fick istället dra till jobbet och "slita". Var inte så mycket folk så det var rätt chill, tack gud!

Men nu vet ni vart jag har hållt hus. Jag har alltså vart med min underbara pojkvän.. Men försökte faktiskt mobil blogga från min nya älskade mobil. Men fattade inte riktigt, hähä! Ska lära mig det där fan.

Tyvärr inget kamera här hemma.. Så får ge er det tråkiga beskedet att det inte blir några bilder idag.

Kan dock få lite ego bilder på fröken Fromholtz


 



(ett litet kollage min faster gjort, hihi.. snutt hon är)



Men nu blire ut till landet och roa sig med Linus och Joel. Sen imorrn blir det att åka till landet i 2 dagar. Då måste jag fasen kunna mobil blogga. Jag löser det vettni :)

Puss / Frompan

Good morning sunshines..

Rösten är bättre , wiiiie. Det betyder att jag kan börja jobba imorgon, YEEES! Jag hostar fortfarande på ett väldigt läskigt sätt , hmm.. Alldeles nyss var jag såhääär (visar mellan tummen och pekfingret) nära på att kräkas. MM just det. Det kändes förjävligt och ibland när jag inte har kontroll över något blir jag rädd och nervös. Då kräks jag. HAH. Knas men iallafall, jag lyckades ta mig ur den här hostattacken som skrämde mig och nu är det bra igen. Hoppas bara hostan försvinner tills imorgon. Man vill ju inte gärna hosta på gästerna , jag är ju inte sjuk liksom utan hostan bara kom ändå. Skumt! Jaja.

Idag ska jag ta en promenad med hunden och efter det träffa en vän, jag måste ju ändå vila rösten en dag till så det blir ganska lugnt. Blir ännu en mysig hemmakväll för att vila den. Mumsa på något gott och kolla film, eller kanske Pussycat dolls. Men det är inget kul när man tittat på youtube och sett vilka som vann. Jag får väl titta ändå antar jag, alltid lika kul att se intrigerna som följer. Det som också är lite roligt är att när dem helt plötsligt är en grupp sen så måste dem ju komma överens ? Hmm..

Kan någon ge mig förslag på bra musik, jag köpte ju nämligen en ny mp3 igår och jag hatar att "ladda" den med gammal musik. Ni vet sådant som man har lyssnat sönder. Nää, nytt och fräscht ska det vara! . Nu ska jag lägga mig och titta på Våra bästa år. MM det är världens sämsta program men jag har följt det varje sommar och varje gång jag är sjuk så jag måste liksom fortsätta... HEMSKA tvångstanke.


Ska jobba med min brutta från torsdag och framåt. Vet inte när jag kommer hem.

PussPuss / Fridah<3 (P.S Var är du Henrietta? :/ )

Finch - Letters to you

Denna låten har hängt med mig i många år. Än idag betyder den precis lika mycket som den allra första gången jag hörde den. Jag älskar både den akustiska och den "icke akustiska" versionen. Det är texten som tilltalar mig även om jag kanske måste erkänna att den akustiska får mig att tänka tillbaka på saker man saknar. Jag får liksom ett litet pirr i magen när låten spelas och det var faktiskt idag jag hörde den för första gången på jättelänge. Jag så att en annan vän lyssnade på Finch och var därför direkt tvungen att fråga om den hade "Letters to you" och sjääälvklart fanns den. Jaja, detta är en liten del av min musiksmak. Enjoy!



Can't you see that i wanna be
there with open arms
It's empty tonight and i'm all alone
Get me through this one

Do you notice i'm gone?
Where do you run to.. so far away?

I want you to know that
I miss you I miss you so
I want you to know that
I miss you I miss you so

I'm writing again
these letters to you.. aren't much, I know
But i'm not sleeping and you're not here
The thought stops my heart

Do you notice i'm gone?
Where do you run to so far away?

I want you to know that
I miss you I miss you so [x4]

PUSS/ FRIDAH <3

Uppe med tuppen (nästan)

Det är jag idag . Och jag kääände verkligen att min röst var bättre idag, jaja, jag trodde iallafall fel för såfort telefonen ringde och jag skulle försöka säga HEJ så försvann den. Jag lät som om jag var fast i målbrottet för femte året eller något. Jag hoppas verkligen det blir bättre snart. Min pappas kompis som kollade Lag-vm med oss igårkväll/natt sa klart och tydligt att jag MÅSTE vara tyst för annars kan mina stämband förstöras helt, så jag måste spara på rösten och bara prata om det är viktigt. Ni som känner mig vet ju att jag pratar sönder mig oftast, och nu får jag betala för det. haha. fan.


Ska klä på mig nu och sedan ta en promenix med hunden och efter det ta mig ut till Tornby och EL-giganten för att köpa en såndär mp3. Mina andra har jag tappat bort, och har inte ett minne av var dem kan ligga . Menmen, nu är det dags för en ny och det som är bra med dem här är att man får sånna där stora högtalare till, så man kan lyssna på typ stranden och allt det där. Hmm inte helt fel va? Nu hostar jag som en gnu och det betyder att jag måste gå och dricka vatten.

Vi hörs senare gulllllepluttisar.
/Fridah <3


hej jag är seg

Tjoho...Okey jag vet. Jag är segast ibland med att uppdatera. Har fått lite smått skäll av vänner som säger att jag aldrig skriver längre. Men det är ju sommar.. då vill man inte sitta inne vid datorn och tråka.

Vis hur som helst var super mys till en början då det var fint väder. Sedan framåt kvällen började det ösregna och jag och Amanda bestämde oss för att åka hem till Linköping igen och gå ut med Carro och Lovisa istället. Vi kände också att det skulle vara skönt att få somna i sin egna säng på natten. Och tack för att vi gjorde det! De andra tjejerna sov i en övervarm bil och trängdes.. fy! Haha..
men något som var negativt med vår hem resa var min påstigning till Tåget. HAHA! Jag kollade inte vart jag satte foten och ramla rätt ner i tågrälset , så lite blåmärken får jag stå ut med nu. Menmen Det var en riktigt värd dag!

Och kan tillägga att jag storm trivs med min iphone.. Grymmis och har tagit massa snygga bilder med den. men kan inte lägga in några bilder nu för att jag sitter hemma hos Linus nu. :) Lägger in dem när jag kommer hem!

Men nu ska jag sätta mig och göra något annat..



( förlåt gullis om du är sur för att jag snokat igenom dina nyårsbilder :P )

Bye sålänge /  HENRIETTA F

Lag-vm people, yes

Åååh, sitter och kikar på lag-vm i Speedway tillsammans med pappa , gud va längesen det var jag kollade en hel match. och vad är då bättre att ta igen det med än ett helt lag-vm som jag ska följa slaviskt nu.... Den jäkel som stör mig åker å lite smäll. Eller kanske inte, men ändå. Berättade jag om min röst för er förrut? Jag tror inte det men iallafall.

Igår kände jag att min röst var ganska krasslig, menmen, jag ignorerade det och låtsades som ingenting. Dåligt av mig för att när jag vaknade imorse hade jag nästan ingen röst. Det jag försökte säga kom ut som pip ur min mun och det kändes jättekonstigt? jag som alltid pratar så himla mycket. Och nu när jag väl försöker prata så låter det som om jag är i målbrottet och det gör ont i stämbanden. Jag tycker (tyvärr) det är jättekul att lyssna när jag pratar (och låter såhär) och det är ju asjobbigt för det blir bara värre och nu gör stämbanden jätteont. Vi får hoppas att det går över för jag orkar inte ha ont i stämbanden och så.. suck..

Nu ska jag fortsätta skrika och hejja på Sverige, wiiiie...
(okej, inte skrika , men.. ehm, klappa?) .
Pusspusss / Fridah <3


Hello boys ´n girls.

Nu är jag hemma efter mina små äventyr runt om i detta avlånga (kalla jäkla) land. I fredags fick jag ju som sagt ett ryck att åka till storstaden Stockholm igen (jag vet, fan va jag flänger däruppe).. Jag gjorde inte särskilt mycket utan det var mest chill, vi kilade på bio och såg Narnia . Jag som inte har sett Sagan om ringen på många år tyckte Narnia var helt okej, ganska bra.. medans dem andra tyckt att det var en kopia av Sagan om ringen, menmen, wtf? Det gör ju inte mig någonting ? Hunkmaterial fanns det gott om, mums på Prins Caspian. Tänk er att rida på en vit häst tillsammans med den snubben, ut på en kritvit sandstrand och sedan bada i det klarturkosa vattnet... ååhw.. Kan dock inte fatta att han är 26 år i verkligheten? hmmpf ... Haha, menmen. Han är jättevacker. Ögonen är... wow..

På lördagen vaknade jag av telefonen som ringde och ringde, jobbet behövde mig, och självklart ställer jag upp (speciellt när dem erbjuder sig att batala resan, hahahah) Nejdå, när jag senare på eftermiddagen kom till jobbet insåg jag att dem faktiskt verkligen behöver mig för det var hur mycket folk som helst!  Suck... vissa är alltid sjukt glada medans vissa andra gäster är riktigta jävla bitterfittor och jag MÅSTE ju vara glad hela tiden. Men tillslut, naaaaae asså, gästen har alltid rätt men inte fan är det konstigt att få vänta på maten 15-20 min på en fullsatt restaurang? Äsch, det tyckte iallafall den här gubben som tilltalade Maja med,
" HÖRREDU ... BRUUUUDEN!!" ..
aah, han ville skälla på henne. men nejnej.. stå på sig!
Jag gillar mitt jobb.

Jaaa, jobbat har jag iallafall gjort, och nu sitter jag här och lyssnar på Neverstores skiva "Heroes Wanted" , mucho bra! Nu ska jag kila in på Apollo, Ving och Fritidsresors hemsidor för att kika om det finns någon härlig sista minuten. PussPuss / Fridah<3


Wiie, !

Jag jobbar, uppdaterar imorgon.... PUSS. / Fridah

WOHOOO!

Gissa vem som stod och köade vid 7 och stod 8 i kö ?  ;)  Jo jag!
Så nu äntligen har jag fått min älskade Ipohne. Okey... den är Grym! Bara lite svår att förstå ibland.. Men jag lär väl mig om ett tag!
Men kan säga att det känns himla bra med en ny tele efter att ha haft en tillfällig i 7 månader. Tack världens bästa pappa och mamma!



Nu bäre iväg till Västervik och jag ska ta massa kort med min nya phone då  ;D
Hörs imorrn när jag kommer hem!

Puss / Henrie

Stockholm?

Okej allesammans, det blev inget jobb, inget VIS heller för den delen, jag gillar inte vädret som är. Suck. Tråkigt .. för VIS kan i andra fall vara ganska roligt. Ungefär som att hela Linköping förflyttar sig till Västervik. Hmmpf, okej.. tåls att diskuteras huruvida det är roligt eller ej. Menmen.

Jag fick iallfall ett ryck nu att åka upp till vår kära Hufvudstad istället. Så¨nu jäklar blire att rusa in och packa väskan och hoppa på bussen för att ta mig till tåget. Än sålänge är jag lite kluven på om jag vill åka eller inte.. men what the? Det märks om jag ångrar mig på vägen till stan, då är det bara strunta i det ju! Mihi.

Pusspuss / F <3


DENNA GJORDE MIN KVÄLL.

HAHAHHAHAHHAHAHAAA. Så sjukt roligt att jag dör.



"mamma, .. MAMMMMMMAAA!"¨

Nattis / Fridah <3

Zac Efron, ..

Jag skojar inte när jag säger att jag bokstavligt talat nästan ramlade av stolen igår när jag satt och drack min Frappino på Espresso House. En liiiten bit bort sätter sig 2 st killar vid ett annat bord och börjar prata med varandra.. Två sekunder senare inser jag att jag nästan ramlat av stolen. Den här killen såg alltså ut som Zac Efrons tvillingbror. Sandra (som inte tycker Zac är särskilt snygg brydde sig inte) medans jag satt där och nästan hyperventilerade. Underbara Trey Bolton liksom. Mummmmms! Tillslut bytte vi plats , då såg jag honom inte mer, damn! Men en liten sneekpeek fick jag och honom ska jag allt hålla utkik efter ikväll.

Klockan 20.00 ska jag möta upp Zär i stan för en fika och bara mys. Har ju inte träffat henne sedan i söndags . Jag måste ju berätta alla details om vad som hände i Stockholm och varför jag har ont i nacken osvosv? haha. Vi hörs senare people. PussPuss / Fridah <3


Undrar om mitt span såg ut såhär under tröjan?. Ha

liten utflykt med mormis




Nu blire Varamon med Mamma, Mormor och Vickan.
Mysmys!

Och laddar för imorrn då det blir att köa för att köpa min iPhone



puss så länge  / Henrietta


People people...

Jag har varit duktig, jag jobbade fredag, lördag och även söndag. HELTID... det var iof. rätt nice med undantag för vissa misstag av vissa personer. Det var iallafall en riktigt rolig kväll. Mer än jobb hanns inte med men men...

I måndags firade jag och släkten min älskade bror som har fyllt 20 stora år. Mumsig tårta, kärleksmums och brorsans favvismat , (tacos såklart) .. Efter det söta födelsedagsfirandet åkte jag tillsammans med mormor och morfar upp emot huvudstaden för att träffa lite olika folk .. Mumsigt värre.. Hade riktigt roligt , älskade underbara Stockholm.. Nu ska iaf min moster med familj köpa hus i Stockholm istället för Nykvarn och då ska jag allt fjäska in mig i ett rum där, älskar henne! Vi får hoppas på det. Allting går att fixa, det vet ni!

Igår åkte jag in emot stan runt 18.00 och mötte upp några gamla vänner på Söder för en liten cola i värmen(?), haha.. Och efter det sprang jag förbi 7-eleven för att köpa chips och läsk inför kvällen ute på landet. Jag har blivit en lantisbrud , kan ni tänka er? Jaa, klart ni kan iof. Jag är ju en liten lantisbrud från början. Jag blev iaf. hämtad av McDreamy på Brommaplan och sedan körde vi ut på landet, (lite fööör långt. Skämt åsido, det är faktiskt hur mysigt som helst. ) Kikade film och bara umgicks, spelade lite fotboll (observera lite!) och badade också, också.... ganska .... lite. haha.

Jag orkar inte gå genom allt detaljerat men nu är jag igång med bloggandet igen f.r.o.m idag! PUSS! / Fridah <3


nytt i garderoben

Tjatja, va på stan en liten stund igår med Linus. Först gick vi och kollade grejjer till han och sen gick vi och kollade grejjer till mig. Blev ett tag på La louise där linus fick bara sitta och se söt ut medans jag va inne i provrummet. Han tyckte absolut att jag skulle köpa shortsen men sen när jag visade ett par rosa skor blev det : Nej! Haha.. Sekunder från att köpa dem men fanns inte i min storlek så jag köpte dem vita istället.. Köpte hur som helst 3 grejjoor :



Linne - James Perse
Shorts - RA - ER
Skor - Bensimon

Allt från La louise i Linköping




Shortsen framifrån...



Shortsen bakifrån...

Nu blire stan med denna nya outfit  :) Ska träffa Mörten och kika runt på stan ! Najjjss.

Hörs later. / Henrietta



konfirmation

Igår var jag på mina systrars konfirmation med hela min släkt. Tog även med mig Linus :) mjau .
Lite bilder tänkte jag som vanligt  :



jag och älsklingen i fikakön. jag gör en otroligt söt min



Min super söta björnungskusin Abbe



och min jätte söta pojkvän ( han tyckte min släkt var underhållande berättade han, men tror han tröttnade mot slutet.. höhö)



längst till vänster på bilden är "hon som ingen känner på festen" (min faster) som Linus kommenterade bilden. Haha, tyckte det var en rätt klockren kommentar. Sen jag, linkis och Karro <3



jag älskar dig



jag och bästi Adam



lite slitna efter en lång dag på Gransnäs...



heej på dig

Nu blire dushen / Henrietta F

Borta bra men hemma bäst!

Nu är man hemma igen efter några sjukt roliga dagar i Arvika. Fyfan!  Det var en riktigt värd resa.
Vi kom dit och fick bästa tält platsen och med bästa grannarna Så kändes rätt bra. Jag tänkte att då kanske jag kunde slippa att träffa på de där synt människorna.. Men icke då :)  Höhö.. det var rätt svårt att missa dem ändå måste jag säga. Första kvällen fick vi sällskap av grannarna ( som vi sedan hängt med hela veckan ) Riktigt trevliga typer. Sen fick jag och Lisen för oss att vi skulle gå runt och leka vimmelfotografer. Ja.. ni ska få smakprov sen.
Vi ville ju ha olika slags folk på bilderna så vi gick fram till en tjej och en kille, klädda i svarta latex kläder, världens högsta platå skor och gröna stålgrejjer i håret och frågade om vi fick ta kort med dem. Men icke då! Fick största dissen av dem. Sen hörde vi dem säga : "Jävla bimbos".. Då jävlar blev Henrietta aggressiv och skrev : "jääävla Emos" Och Lisen hängde på med ett ännu högre skrik. Tror ni inte de kom efter oss och skulle slå oss ? Aldrig varit så jäkla rädd. haha.. puss på dom två!
Alla dagarna var lite samma visa, eller vad man nu säger. Gå upp svin tidigt åt nåt fett sen gick man till badet , gick hem satte sig vid tälten och började partaja lite smått och sedan bara hade det jävligt kul. Men kände hela tiden när jag var där att festival inte var något för mig, men jofan. Så jäkla värt!


Bilder från ARVIKA 08:



Det var en gäng bilder.. Men alltid kul enligt mig!

Tack för en underbart röjjig och rolig resa tjejer <3

/ HENRIE






Film från när vi kollade på håkan, bland de sista låtarna. Underbart!

Mm just de.

.. ska jobba. hejdå era jävla surkålshuvuden.
 Blir inga fler uppdateringar på några dagar.
Är så jävla trött på Linköping.

pfft

Ska det vara så jävla svårt?

Vet ni vad jag hatar med Linköping ? (Förutom Linköping?) jo, att "alla" verkar bry sig så jävla mycket. Nu säger jag inte alla som att dra alla över en kant. Men många. Självklart tar jag åt mig av vad mina vänner säger... absolut. Därför valde jag att censcurera bilden när vi fångar kackerlackor.

För alla jävla människor verkar inte förstå vad fasen vi håller på med. Så jag tänkte berätta. så slipper ni tro att jag sitter och visar tuttarna för hela Linköping med flit. Sista kvällen hade vi varit ute och ätit. Alla var sjukt trötta och vi skulle upp aptidigt dagen efter för att åka till flygplatsen. Så jag är påväg i säng när jag hör zarah skrika,
- AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP. TA BORT DEN, TA BORT DEN, GAAAH, HJÄÄÄLP
kort efter det börjar hon gråta och då inser jag (tjurig blev jag) att jag skulle fånga den där jävla kackerlackan.. Sagt och gjort, jag fångade den med en kastrull och skulle sedan öppna dörren och putta ut den.. För vi fick höra att om vi dödade den skulle det bara komma fler. Så iallfall, när vi öppnar dörren så kommer det in en till och klättrar på väggen.. Zarah skrek ännu högre och grät ännu mer. Då fick jag istället ta locket till kastrullen, men den här kackerlackan var en "slippery little sucker" så jag råkade sätta locket på hans ben eller något för han dog.... och då blev vi skraja..

Ni vet när man inbillar sig saker. ? MM vi inbillade oss att det satt 2489875 st kackerlackor i en armé utanför ytterdörren. Menmen.. vi fick tillslut .. med lite mod ut dem där kackerlackorna... Jag hade ju självklart bra verktyg, plastpåsar, skor och kastruller.. Det är ju det man ska ha när man jagar kackerlackor. MM .. den här kvällen var slut då .... trodde vi.

Ännu en gång försöker jag gå och lägga mig,
när jag nästan preciiiiiis somnat så börjar hon (Zär) tjuta som en sirén igen och skriker . JAMEN DÅ ÄR EN KACKERLACKSJÄVEL påväg in i min väska.. med ilskan slänger jag mig på väskan och stänger den.. sedan får jag plastpåsarna och skorna igen.. (som jag hade parkerat bredvid sängen). Den där kackerlacksfan ville inte gå ner på golveet så jag fick helt enkelt trycka dit kastrullen emot väggen och sitta där tills vi hittat ett papper som funkade för att bära ut den... Om vi säger såhär.

Bilden togs när jag var som mest sur och trött. DET ÄR INGENTING ATT JA VILL VISA. UTAN DET ÄR EN AV DE VÄRSTA KVÄLLARNA I MITT LIV. (Med värsta menar jag jobbigaste, mest irriterande osv) Och när det enda folk ser på bilden är en liten "Tutte" som om ni aldrig har sett en innan istället för att titta på bilden och se kastrullen och lite av plastpåsarna.. jamen titta då? Så kanske ni förstår.


 



Over and out, / F

Greklandbilder.

Wiie. Jag ber om ursäkt om jag har råkat visa några innan.
Så jag lägger helt enkelt in dem flesta igen.

   
  
   
   
   
   
  
    
   
  
   
  
    
   
  
  
Sedan en med Henri när jag kom hem .

WIIIE, det var ett antal bilder.

Wohoo, der cumputer is back´.

Haha, nu blev det väl lite knas? äsch.. datorn är iallfall tillbaka och nu verkar den funka som de ska iallafall. Men det gör den iof alltid i tio min. Så vi får väl se om den vill lite längre idag. kanske funkar den påriktigt nu? Snälla, säg ja. För jag hatar att ha skrivit milslåna blogginlägg, så stängs datorn av. Fan.. haha...

Idag har jag sovit ut, gud, så stört skönt. Mjau! Undrar hur Henrietta har det på Arvika , jävla korv. Fasen vad avis jag är. ville verkligen dit, dumma jobb.. Nu ska jag iallfall jobba, imorrn,lördag och söndag. Sen blir det nog fira brorsan på måndag och sedan åka till Stockholm. Wiiie.. Dock är jag otaggad på ganska mycket för tillfället. Det finns bara ett ord för att beskriva vad jag känner för en viss person i Linköping just nu - APHÅL. MM, så känner jag. Tack för mig. Jag är alldeles för upprörd för att skriva blogg just nu så jag tänker inte ens försöka. Damn.  (Och nej people, det är inte McDreamy jag är upprörd på, han är lika söt som alltid)

Idag har jag träffat Edvin, inget mer. Hejdå.


Lägger upp bilder från Grekland strax.
Puss / Fridah <3

Samma tid, samma plats!

Okej, nästan tid, nästan samma plats.... Jag har som ni vet inget itnernet hemma, eller ens en dator för den delen. Så för er skull ruttnar jag för tillfället bort bakom en dator på tågstation. Hur coolt är inte det? Okej, datorerna är sega men stämningen är hög. haha.. Såfort jag får internet hemma igen ska jag fortsätta berätta om Kreta, fast med bilder. Har en rolig på biold från ett ställe som heter Eclipse.. Visst stället var roligt men vissa av bartendrarna var enbart ute efter en sak. det gäller alltså att sätta gränser annars förstår dem inte vad man vill. Alltså,. MAN VILL INTE HA SEX. haha.. äsch. Dem är trevliga iaf....

Idag blir det bio med Zär, SEX AND THE CITY. Jaa, alla tjatar så mycket om den och den hade premiär när vi var på Kreta så nu är det minsann dags att se den? Eller ? Den har ju blivit kritikerrosad så nu jäklar har jag höga förväntningar. Jag ska vara ett riktigt svullo och köpa massor godis och massa läsk så jag kissar på mig. Och därmed måste jag tränga mig förbi alla som också tittar och hela tiden säga "ursäkta?! ursäkta, får jag komma förbi? Förlåt, hoppsan. oj" HAHAH, lika roligt varje gång. jag lär mig aldrig att jag inte ska dricka innan elller under filmen.

Nu ska jag kila hem strax. Ville bara uppdatera om vad som händer idag.


PussPusss/ FRIDAH <3

Hejsan allesammans.

Jag vet att bilderna inte har kommit. Men pappa ficik så himla bråttom igår att jag enbart hann ladda upp dem på Facebook. Så om ni prompt vill se dem nu så får ni bli vänner med mig där sålänge. "Fridah Reinholdsson" bara, inga konstigheter. Förhoppningsvis får vi tillbaka datorn på torsdag. Men tills dess verkar det inte bli mycket inlägg eftersom Henri den korven åker till Arvika idag.. Så detta är mitt enda inlägg idag, och sedan kommer det väl ett vid samma tid imorgon ungefär..

Igår var det slapp för hela slanten. Köpte mig två filmer, morötter, godis och dip, och cola också ja! Mumsigtvärre.. Kollade den ena filmen som hette "Raise your voice" med Hillary Duff.. Vad jag tyckteär svårt att säga... En typisk tjejfilm och alla killar skulle somna till. Men mysig var den och jag gillade musiken. jag tänker ju inte sitta här och leka filmrescencent.. men bra var den. punkt slut. Nu ska jag strax hem och mysatill det i soffan, jag fattar inte hur jag fortfarande kan vara trött och seg efter Kreta? Det gör ingenting, är ju fortfarande sjuk också så det är lika bra att jag slappnar av och blir frisk innan jag drar ut på några galejj.. haha.








Vi hörs sen.(KANSKE,) annars hörs vi imorrnbitti.
PussPuss / Fridah <3

RSS 2.0